Nećete verovati kako ju je unakazio dečko koga je upoznala putem Fejsa! (FOTO)

Majka dvoje dece, koja je izgubila pamćenje nakon osmosatnog brutalnog napada, svega se setila zahvaljujući hipnozi. Zoe Dronfield (38) je u vrat ubo njen momak Jason Smith (31), a pretrpela je strašne povrede glave.

Ona se onesvestila i nije se mogla setiti napada, sve dok nije bila hipnotizovana. Zahvaljujući njenom iskazu na sudu, Smith je proglašen krivim i sad čeka izricanje kazne.

Imala je slomljene jagodične kosti, krvarenje mozga i ubodnu ranu na vratu, samo centimetar od vratne vene.

Nakon napada je ostala samo moja senka. Mnoge žene nakon ovakvog napada oduzmu sebi život, ali ja sam morala naći način da se borim. Zato sam i pristala na terapiju, da se ponovo mentalno izgradim i popunim praznine. Nisam mogla ničega da se setim , ali zahvaljujući terapiji sam vratila svoj život i počela je borba.

Zoe i Jason bili su u vezi godinu dana. On ju je obasipao poklonima, izvodio u skupe restorane. Ali, kad je pokušao da je sve više kontroliše, odlučila je da raskine.

Drugog februara prošle godine, Jason ju je brutalno napao dok je spavala.

Moja spavaća soba bila je prekrivena krvlju, kao scena iz horor filma. Jason nikada nije bio nasilan, zapravo skroz suprotno, činio je da se osećam kao najdragocjenije biće na svetu. Govorio mi je da sam njegova srodna duša, princeza, a da je on moj zaštitnik. Šokantno je da sam bila s ovim čovekom, a da ga ustvari ne poznajem.

Upoznali smo se na Facebooku. Poslao mi je zahtev za prijateljstvo, a imali smo 100 zajedničkih prijatelja, pa sam pretpostavila da se znamo. Čavrljali smo online i predstavio se kao profesionalni prodavač automobila i porodični čovek. Obasipao me komplimentima i pozvao da izađemo. Počeli smo izlaziti i izvodio me u otmene restorane. Pridržavao mi je vrata i zvao me princezom. Laskalo mi je..

Nakon što se njen otac razboleo, Jasonovo ponašanje se promenilo.

U tom trenutku je bio moj spasitelj, tek posle sam shvatila da je na taj način želio kontrolu. Zabranio mi je da viđam prijatelje i pravio je planove samo za nas.

Zamolila ga je da se iseli, a sedam dana kasnije došao je da razgovaraju.

Proveli smo noć razgovarajući, a on je zaspao na kauču, pa sam otišla u krevet. Sledeće ćega se sećam je da sam se probudila krvava.

(old_image)

Izvor: bh-sloboda.blogspot.com

Pogledajte još