Karleuša napisala pismo Kemalu Montenu

Pevačica je pismo naslovila popularnom pesmom koju je “Kemo” otpevao sa Borisom Novkovićem, “Daleko, daleko“, i dodala “RIP K”.

Ovako se Ceca oprostila od legendarnog pevača

Prenosimo vam pismo u celosti:

U svoj našoj jurnjavi, haosu, ludilu, sebičluku, borbi, ustajanju i padanju, desi se trenutak koji nas zaledi u pokretu. Zaustavi nam dah. Nešto utrne u grudima. Da li si čuo? Šta? Ne... Kad? ........ Tišina. Muk.
Nikad nisam imala priliku da te upoznam. Mislim da sam jednom okružena svitom protrčala pored tebe. U napadu novinarskih pitanja, visoko podignute glave, krajičkom oka jednom sam te videla. Nisam mogla da ti pridjem jer sam se branila i nogama i rukama u nekoj svojoj borbi. Ali da sam to uradila, rekla bih ti da mi je čast što živim kada i ti veliki umetniče. Nisam upoznala tebe ali sam ti znala dušu. Znala sam ti srce. Ostavio si ih u svojim pesmama. Rezgovarali bi pogledom. Osmehom. Stiskom ruke. Putuj sad... Odmori se od ove ljudske tame, od ovog našeg blata. Živi u svetlosti kojoj pripadaš. Zavidim ti. Nema vise bola, nema vise razocaranja. Uspeo si. Živećeš zauvek. U meni. U svima nama.

(old_image)

Pogledajte još