POLOŽAJ 69: Kako i zašto?

Položaj 69 odličan je način predigre kod kojeg niko neće biti zanemaren i u kojem je užitak proporcionalan uloženom trudu. Zašto bi jedan od vas teško radio dok drugi samo leži i uživa? U položaju 69 moći ćete tokom primanja užitka, užitak i pružati, a ništa nije uzbudljivo kao međusobno uživanje u starom dobrom oralnom seksu.

Nigde bez higijene

Briga za higijenu osnova je svakog oralnog seksa, odnosno svakog polnog odnosa. Iako se možda sami sebi ne činite prljavi, vaše se međunožje ceo dan stiskalo u, verovatno, sintetičkom donjem vešu i preuskim pantalonama i zato je stanje mnogo lošije nego vam se čini. Zajedničko tuširanje može označiti početak vrućeg seksa.

Ona neka bude gore

Ako je jedan od vas u položaju 69 gore, neka to uvek bude žena. Prvenstveno je taj razlog praktične prirode, jer su žene obično lakše od muškaraca pa ćete tako izbeći moguće bolne i neugodne situacije. Osim toga na taj će način žena nadgledati ugao, brzinu i dubinu penetracije, što je dobro prvenstveno radi izbegavanja problema gušenja tokom oralnog seksa. Muškarac, naime tokom uživanja može izgubiti kontrolu i postati pregrub u svojim pokretima.

Ne zaboravite jedno na drugo

U trenucima uživanja možete izgubiti koncentraciju i zaboraviti na zadovoljavanje vašeg partnera. Položaj 69 je međusobna radnja i zato nije pošteno da jedan od vas teško radi dok drugi samo uživa. Ako se konstantno ponavlja da vaša usta prestaju s radom, možda je bolja ideja da se oralno zadovoljavate naizmenično, a ne istovremeno.

Izvor:intimatemed

Pogledajte još