Najbolji nastupi sa TOMORROWLAND FESTIVALA

Tomorrowland je neosporno jedan od najvećih i najsadržajnijih festivala elektronske dance muzike na svetu. Sa više od 400 izvođača na neverovatnih 16 bina, festival je u julu prošle godine u Belgiji proslavio desetu godišnjicu i sa jednog se proširio na dva vezana vikenda, ugostivši 360.000 ljudi. Oba vikenda su rasprodata za manje od sat vremena.

Na festivalu su nastupili Martin Garrix, Steve Angello, Afrojack, Tiesto, Dimitri Vegas i Like Mike, Carl Cox, Redfoo, Martin Solveig i David Guetta - najbolje delove vam prenosimo upravo na MTV kanalu!

Tomorrowland, koji mnogi opisuju kao luna park za odrasle, dodatno su ulepšale bogata dekoracija, zastave i cveće, a glavna bina je, specijalno za destogodišnjicu, bila 140 metara duga. Na njoj se našao i vodopad od 8 metara, koji je nastupe najvećih svetskih DJ-eva činio još dinamičnijim i bajkovitijim.

Kak smo vam preneli ranije, MTV i Tomorrowland su ove godine postali ekskluzivni partneri i, prvi put u istoriji festivala, ovaj svetski poznati događaj bio je prikazan na televiziji, i to u okviru dve epizode MTV franšize World Stage i kao jednočasovni dokumentarac.

MTV World Stage: Tomorrowland Highlights 2 - petak, 23. januar u 21:00 - samo na kanalu MTV!

Pogledajte još