GDE JE ISTINA: Vučićević se hvali naslovnom stranom, Ivan poručuje da laže?

Sem teških reči, ako se to može nazvati tako, sinoć niko nije dobio tačan odgovor na pitanje šta je razlog ukidanja emisije Ivana Ivanovića i ko je zaista kriv za to.
Teoretisalo se da je za sve kriv Ivanovićev "poduži jezik" i da je naredba stigla iz vrha Vlade. Kao u nekoj telenoveli, na Tviteru se oglasio i Predsednik Republike lično, napominjući da on ništa nije kriv i da nikoga nije zabranio?
Onda je Ivanović otkrio da je za sve kriv Dragan J. Vučićević, vlasnik i urednik „Informera“jer mu je smestio svađu sa „Prvom“.
- Dragan Vučićević je poturio menadžmentu „Prve“ lažnu informaciju da tajno pregovaram sa direktorom RTS o prelasku u tu kuću. Naravno da je to izazvalo veliki nemir na TV „Prva“. Ali, pošto svi znaju da je gospodin Vučićević veliki lažov, brzo smo došli do istine. Ja sam prekršio neke odredbe internog sporazuma sa „Prvom“ i sankcionisan sam zbog toga. Nije mi žao, jer sam to uradio boreći se protiv laži i manipulacija prvog lažova Srbije. Lažnog urednika, lažnih novina. Verujem i da je uplitanje predsednika Srbije u sve ovo njegovo maslo, ali za to nemam dokaze. Nadam se brzom povratku na ekrane i ponovnom druženju sa publikom. Emisija nije zabranjena, ona je samo privremeno skinuta s programa. Veoma je bitno da ljudi to znaju - priča Ivanović za Blic
Međutim, naslovna strana je sinoć bila spreman i "Informer" je od jutros osvanuo na kioscima sa bombastičnim naslovom: "Kakav lažov, strašan lažov!". A Vučićević nastavlja sa tvitovanjem tvrdeći da ništa od toga nije tačno i da Ivan laže?


Bilo kako bilo, što se tiče marketinške strane i jedan i drugi imaju koristi od čitave ove gungule. Dok su se u Srbiji sinoć izlivale reke i poplave pretile da naprave ponovo nesreću i haos, vaskolika javnost je budno pratila prepucavanje njih dvojice.
Tiraž "Informera" je verovatno rasprodat već u osam jutros, a gledaoci gladni skandala jedva čekaju ponedeljak, koji je, kako se priča, novi termin emitovanja Ivanove emisije
Gde je istina i šta je tačno, možda više zaista nije ni važno. Do novog "skandala" i "važnih" vesti, pričaće se i "filovati" ova priča.
Vuk sit i ovce na broju ili je ovo možda neka druga poslovica koja važi za nas Srbe?
N.D.

Pogledajte još