5 singl navika kojih ne smeš da se odrekneš zbog dečka!

1. Izlasci s prijateljicama

Znamo da želiš provesti svaki slobodni trenutak s njim, ali to nije zdravo. Tvoje prijateljice bile su tu i pre njega, zabava je bila odlična i on ih nikada neće moći zamijeniti u tvom životu. Prema tome, nauči pametnije planirati vrijeme. Tako nećeš nikoga zanemariti.

2. Vežbanje

Ako si pre njega uživala u odlascima u teretanu 3 puta nedeljno, tako bi trebalo i da ostane. To važi i za sve ostale hobije, jer oni te čine srećnom.

3. Samostalno odlučivanje

Naravno da vas je sada dvoje i neke odluke i definitivno trebali da donosite zajedno. Pritom mislimo na odluke koje se odnose na vaš odnos i vezu, a ne na smer u kojem bi trebala ići tvoja karijera ili kako bi se trebala oblačiti.

4. Promena izgleda

Ako si htela svoje duge uvojke skratiti i obojiti u neku drugu boju, učini to. Možda on obožava tvoju dugu kosu, ali ti želiš promenu i trebali bi misliti na sebe. Njemu bi ionako trebala uvek da budeš lepa.

5. Noći uz omiljenu seriju

To što ti se ponekad ne ide nigde, i to što želiš da budeš sama, i uz čašu vina gledaš omiljenu seriju to je sasvim normalno i on to mora da razume. To se zove kompromis i on je jedan od temelja zdravih veza.

Izvor: Index.hr

Pogledajte još