HIT NA INTERNETU Evo kako je muž uživo prenosio supruginu prevaru!

Oženjeni muškarac prošlog vikenda zapalio je društvenu mrežu Redit kada je u realnom vremenu objavljivao saznanja o supruginoj prevari.

Čitav njegov tekst ima više od 10.000 znakova, a u njemu je obznanio kako je saznao da ga žena vara, da je potom unajmio privatnog detektiva da je prati, a usput je saznao da možda i bratova supruga njega vara.

Tri dana pisao je sve što se događa, prvo predstavivši Reditu sebe i suprugu Dženi. Hafington objavio je članak s najzanimljivijim delovima, pod naslovom "Tip uživo prenosio preljubu svoje supruge i ovo je bolje od bilo koje sapunice". Evo kako je to izgledalo:

Zašto je čitao njene poruke

"Moja supruga Dženi i ja smo u braku osam godina. Kad smo se upoznali imali smo 22 i oboje smo diplomirali. Bilo je super dosad, nismo se nikad toliko posvađali da bismo morali da se razdvojimo neko vreme ili nešto slično. Jedno drugom smo dali lozinke telefona i mejlova.

Dženi je jutros spavala i moj brat joj je poslao poruku. Supruga mog brata Karla i Dženi su planirale da odu na izlet van grada, dok smo moj brat, ja i nekolicina prijatelja hteli da gledamo fudbal. Moj brat je u poruci tražio da pošalje Karli poruku jer je njoj telefon pao u WC.

Odlučio sam da odgovorim nešto glupo i smešno, pa sam otvorio prethodne poruke kako bih mogao da smislim dobru foru. Druga prepiska po redu bila je s nekim tipom/ženom koji/a se zove Zak. Nisam znao ko je, ali poslednješto joj je poslao bio je znak srca.

Na moj užas tamo se nalazila eksplicitna seksualna rasprava o tome šta je on hteo da uradi Dženi kad se ona ušunja u njegov krevet. Pronašao sam i nekoliko zajedničkih golih fotografija. Većina je poslana između 1 i 4 ujutro.

Shvatio sam da me žena vara.

Trebalo mi je neko vreme da shvatim da je to kraj našeg braka. Sve naše srećno vreme koje smo proveli zajedno, putovanja, romantične noći, njoj nisu ništa značile. Spustio sam telefon i otišao u kupatilo da se osvežim dok je Dženi spavala.

To je prevarenom suprugu bilo dovoljno da, u saradnji s "reditorima", odluči da unajmi privatnog detektiva, koji je otišao na put sa njegovom suprugom i bratovljevom ženom. I baš kao i što je očekivao, Dženi se našla sa Zakom, ali i Karla se našla s nekim, s kim je vreme provela u hotelu. Od tog trenutka on je počeo da izveštava u realnom vremenu u kratkim crtama što se događa.

"Stigle su u hotel. Zač, Dženi i stranac su ušli u hotel, a Karla je već negde unutra. Stranac je verojatno osoba s kojom se Karla upustila u preljubu, pretpostavljam. On izgleda kao prosečan tip, iako je prilično nizak. Ne razumem kako detektivu uspeva da ih pratit, a da ne izgleda sumnjivo.

Dženi je uzela ključ od sobe i sve troje otišli su liftom. Trenutno ne znamo ništa više, ne znamo što se događa u sobama. Istražitelja zanima da li da čeka ispred hotela ili je za danas to gotovo? Čini se kao da će ostatak dana provesti u hotelu te da će tamo i spavati...

U redu, dakle svi su u hotelu i nešto rade, verovatno imaju seksualne odnose. Pomisao na moju ženu sa drugim tipom me tera na povraćanje, ali nekako se nosim sa svime. Nema načina da moj detektiv ode na sprat hotela i pokuša da sazna šta se događa. Ostaće pred hotelom još nekoliko sati".

Stvari su se dodatno zahuktale kad je prevareni suprug odlučio da kaže svom bratu šta se događa. Njih su dvojica potom svoje supruge napokon odlučili da pitaju što se događa.

Razvod je neminovan

"Iz onoga što su mi rekle, Dženi je spavala sa tipom, a Karla nije, iako je nameravala. Ne znam šta da verujem. Dženi me je zagrlila i zaplakala, uništila mi je majicu. Karla je plakala, ali nije ni prišla svom suprugu.

Moj brat je na licu imao izraz olakšanja, ali i ljutnje. Nekih 15 minuta grdio ih je zbog laganja, potom i koliko su nas povredile, a one su još malo plakale. Ja sam bio besan. Mislio sam da imamo odličan odnos, nikad nije pokazala da želi da se petlja sa drugim ljudima.

Pitao sam je koliko dugo ovo traje i kako su se ona i taj Zak upoznali, rekla mi je pre nekoliko nedelja. Bio sam shrvan, ali mi je jasnoe da je to nešto što je ona želela. Naravno, poigrala se s mojim osećajima, ali ona očito nije osoba koja se vezuje srcem.

Želi da spava okolo i što se mene tiče, to je u redu. Ali, to se neće događati dok smo mi zajedno, tako da nastavljam s razvodom prema prvobitnom planu".

Izvor: Kurir

Pogledajte još