Škola za ljubljenje: Kako da se vaš poljubac pamti celog života

Poljubac – šta, gde i kako?

Kako biste što je više moguće produžili užitak koji poljubac nosi sa sobom, maksimalno se opustite i prepustite se trenutku. Blagi dodir usnama ili nežni ugriz potiljka i vrata mogu biti početna stanica poljubaca koji će se pretvoriti u vatrene. Momci, devojke još više, su izuzetno osetljivi kada se radi o pomenutim delovima tela, baš kao i na predeo iza uha koji nikako ne treba zapostaviti i koji je vrlo preporučljivo obasuti poljupcima. Reč je o zonama prepunim nervnih završetaka, te otuda tolika osetljivost prilikom nežnih dodira. Ne zaboravite da povremeno pojačate ovaj efekat prijatnosti pokojim šapatom.

Pošto se zadržite koji trenutak na obrazima, vreme je da pređete na usne. Iako se čini da ste došli do kraja, igra tek počinje. Nigde ne žurite, posvetite se svakom pokretu usana. Kako biste trenutak učinili zanimljivijim, ne morate odmah preći na francuski poljubac. Neka u početku vaše usne budu zatvorene, a zatim postepeno pomerajte granice.

Naravno, ovo su samo neki od saveta koji bi mogli dobro da vam dođu. Ako se prepustite i ako budete pratili svoje i partnerove osećaje, sve će ići vrlo glatko i brzo ćete shvatiti da vam nikakvi priručnici nisu potrebni da biste uživali u poljupcu. Ipak, nekih stvari je neophodno pridržavati se ako želite da poljubac uspe:

Postarajte se da se pre sastanka sa partnerom naoružate svežim dahom. Izbegavajte crni i beli luk, previše začinjenu hranu. Ovaj savet nije rezervisan samo za početnike u poljupcima, jer čulo ukusa vremenom ne postaje manje osetljivo.

Ne budite suviše stegnuti.
Znamo da je ponekad teško opustiti se, ali shvatite da nema razloga za paniku koja bi prvi poljubacmogla da izazove ništa drugo do greške u koracima.
Trudite se da partnera nakon poljupca ne ostavite umazanog, da ne kažemo ubalavljenog.
Ako još uvek niste vešti, izbegavajte da tokom ljubljenja imate žvaku u ustima.

Videćete, kad jednom počnete, i tekako će vam se dopasti. Svi postaju zavisni od poljubaca! Svi ih obožavaju! Opustite se i ne dozvolite da vam nervoza pokvari uživanje!

Izvor: Navidiku.rs

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.