Nedeljni horoskop (ponedeljak, 26. januar - nedelja, 01. februar)

OVAN
Mnogi pripadnici ovog sazvežđa će uspeti da se okrenu sebi i svojim ambicijama. Ono što niste započeli, generalno nećete ni sada ali čekaćete strpljivo da retrogradni Merkur prođe kako biste se usudili na nove izazove. Ovo je nedelja gde bi trebalo induvidualci da zablistaju. Vaš ljubavni život počinje novim susretom sa Vodolijom koja je imala predhodnu ljubav problematičnu, pa očekuje od Vas da je vratite na pravi put. Ukoliko ste u braku verovatno imate raspravu oko želja i ambicija koje vas interesuju, dok partnera to previše i ne zanima. Često ste izloženi padom imuniteta pa morate da pazite na hronična oboljenja.

BIK
Poslovi koji traže stalno angažovanje van radnog prostora zahtevaju dodatnu kreativnost. Osoba iz znaka Blizanci biće neko ko vam pruža sigurnost i konekciju sa saradnicima. Utorak i sreda vam je dan za rad i saradnju sa nekim od prijatelja. Posao vam može doneti poznanstvo sa osobom iz znaka Ribe. Ne biste trebali ostati nezainteresovani već se upustite u poznanstvo što pre. Dobra razmena emocija ide vam od petka a vikend je dan kada doživljavate egzaltaciju u ljubavnom odnosu. Bik u braku putuju ili se spremaju na neku evropsku destinaciju. Povedite računa o ishrani. Krvna slika nije zadovoljavajuća.

BLIZANCI
Bićete opterećeni dokumentima koji su povezani sa poslovima van države. Vaš vladar ponovo kreće retrogradnim hodom pa niste raspoloženi za bilo kakvu komunikaciju ili otvaranje ka nekim novim putevima, poslovima. Imaćete fazu kada oscilirate u raspoloženju. Nekog iz okruženja možete tako da ne namerno povredite. Važno je da taj neko ne bude voljena osoba. Ukoliko ste sami, petak i subota su dan koji su aspektovani za poznanstvo sa Ovnom ili Bikom. Prijaće vam dobro društvo i prijatna atmosfera restorana. Preterani rad ili fizička aktivnost su naglašeni tokom sedmice.

RAK
Poslovno vam je potreban kontakt sa Vodolijom. Koliko god bili odbojni ili bežali od te osobe ona će vas više privlačiti. Finansijsku bolje stojite. To vam je najvažnije. Bez novca loše se osećate i gubite samopouzdanje. Radite poslove koji traže maksimalno mentalno ulaganje. Imate odlično pamćenje, svakako ste predisponirani za napredak i prosperitet. U vašem okruženju postoji neko ko vam se dopada ali niste sigurnu toliko u sebe da možete prići toj osobi. Raku u braku ili vezi znači malo razumevanja i pažnje od strane partnera. Bol u grudima može biti podstaknut nekom sekiracijom.

LAV
Novčani problemi su izvesni. Skloni ste saradnji sa raznim neozbiljnim osobama koje nemaju iskrene i dobre namere prema poslu pa će tako biti i prema Vama. Verovatno su umiljate i pretvaraju se. Morate da prepoznate tu masku inače novac gubite, jer dajete i tamo gde ne treba. Na ljubavnom polju ste spretniji. Tu teško da može neko da vas pobedi. U susret vikendu imaćete poznanstvo sa Bikom koji strpljivo čeka da oseti vašu strast. Lav u braku može imati više zdravstvenih problema nego emotivnih. Opasnost od ukočenja, išijas. Pazite se ovih dana nisu povolji zdravstveno.

DEVICA
Kao svaka Devica morate da budete oprezni u poslu. Pored toga što imate opterećenje kroz nadređene sigurno ćete morati da se preispitate i izvršite analizu onoga što ste do sada uradili. Osoba iz znaka Ovan radi sa vama i može vam uneti stres. Niste raspoloženi za bilo kakav konflikt ali ćete morati da se povinujete raznim pravilima. Izdržite taj period retro Merkura koji je uvek problematičan kada su komunikacije u pitanju. Emotivno ispitujete partnera o njegovim finansijama. Njemu će to biti simpatično ali ne preterujte. Device koje imaju problem sa disanjem, plućima taj talas ih i dalje prati.

VAGA
Ako ste ono što jeste a to je osoba sa širokim osmehom na licu onda možete sve na ovom svetu. Vrata su vam otvorena bilo gde da krenete. Nećete se obrukati iako ponekad strahujete da li imate dovoljno znanja, volje, samopouzdanja. Vaga ima gvozdenu volju. Saradnja sa Jarcem vam je na putu koji predstavlja dugu saradnju, novac, prosperitet. Vaga koja ima partnera može da očekuje tajanstvenost voljene osobe. Ako ste u vezi sa Škorpijom onda morate biti svesni koliku misterioznost poseduje. Ukoliko ste usamljeni poznanstvo sa Bikom bi promenilo dosta toga u životu. Dobro se osećate.

ŠKORPIJA
Dobar ste borac, strateg. Pored toga što ste ozbiljni i realni imate duboko razvijenu imaginaciju koja vam pomaže da se popnete do vrha. Vaš sistem rada je stvoren tako da uvek bude sigurnosti u onome gde se dajete. Naravno, ništa to nije vredno ukoliko nema dobre zarade. Petak i ponedeljak su dani kada možete biti stabilni finansijski. Srećni ste u vezi u kojoj se nalazite. Partner vam je takođe posvećen poslu ali ipak nađe vremena za ljubav i strast. Usamljeni mogu očekivati tokom vikenda lep provod. Niste psihički opterećeni.

STRELAC
Mislite samo na novac. To vas opterećuje ali u onoj meri u kojoj nemate mogućnosti da još više zaradite. Strelčevi koji se bave poslovima komunikacija, sporta, kraćih putovanja, imaju izazov sa Lavom, Vodolijom ili Devicom. Ovo je dobra poslovna kombinacija. Ukoliko sarađujete sa Rakom onda pazite na dokumenta. Možda nešto loše potpišete. Možete biti okrenuti ljubavi sa osobom koja je pisac ili po ceo dan radi u kancelariji. Ukoliko ste u braku, Vaš partner bez rezerve voli da vam je privržen i čeka svaki momenat da bude tu pored Vas. Ukoliko uzimate medikamente postoji mogućnost od kontraindikacije na lek.

JARAC
Na Vas i te kako utiče retrogradni Merkur. Ne toliko na sam posao, rad, komunikaciju sa saradnicima, klijentima koliko vas vraća u prošlost. Misli su vam blokirane, preokupirane prošlošću, nekim starim ne dovršenim poslovima. Morate da se obuzdate i pokušate da ,, prespavate,, te dane kako biste imali elana da nastavite dalje. Saradnja sa Ovnom bi mogla da pomogne, posebno finansijski daje prosperitet. Ukoliko ste u vezi sačekajte vikend pa ćete imati iznenađenje od voljene osobe. To može biti manji poklon ali u obliku papira od vrednosti. Slobodni Jarac očekuje pun nade, optimizma poziv Blizanca. Čuvajte kosti, posebno zube.

VODOLIJA
Podsvesno radite, planirate. Ukoliko ste duži period bili bez zaposlenja život vam se menja od strane dugogodišnjeg prijatelja. On vam nudi pomoć kroz delatnost povezanu sa hranom. Restoran ili brza hrana bi bili idealni da se zaposlite i krenete tim putem. Novac vam je prikazan kao pozitivan aspekat od utorka. Važno je da radite i da imate neku obavezu koja će vam doprineti i u emotivnom samopouzdanju. Veza sa osobom od poverenja iz znaka Device daće uspeh. Vodolija u braku namerava da ide na kraći odmor. Hormonski disbalans zbog preteranog stresa.

RIBE
Očekivali ste rezultate sa jednom inostranom kompanijom. Saradnja sa njima može da se održi ukoliko imate pored sebe jači i bolji tim. Vaši saradnici moraju da poseduju veću volju, želju za uspehom kako bi to sve išlo jednim dinamičnijim i finansijski isplativijim tokom. Posao može da vam donese mnogo lepih trenutaka, pa čak nekima od vas i novo poznanstvo. Ribe u braku moraju da paze na svoj stil izražavanja. Znaju kao ajkula da ujedu, pa odu. Ako ste u vezi tu je klima povoljnija. Krećete se u društvu. Volite da vreme provodite sa zajedničkim prijateljima. Promene u vazduhu vam unose nemir.

Pogledajte još