Nedeljni ljubavni horoskop (ponedeljak, 26. januar- nedelja, 01. februar)

OVAN (21.3.- 20.4.)

Ovnovi ove nedelje mogu biti podložni nekoj tajnoj strasti koja im neće dati mira, a neki bi lako mogli da se upuste u tajnu ljubavnu vezu. Oni koji su već u takvoj kombinaciji, uživaće u ukradenim ljubavnim trenucima. Zauzeti će biti vrlo maštoviti i pokušaće sa partnerom da ožive uspavane strasti.

BIK (22.4.- 21.5)

Bikovi su ove nedelje raspoloženi za društvo i prijatelje, pa slobodni pripadnici znaka mogu upoznati neke nove ljude, a neko bi mogao da im prvuče pažnju u emotivnom smislu. Zauzeti će imati emotivniji odnos sa partnerom i ulagaće više truda u vezu. Neki bi mogli da sretnu osobu iz prošlosti.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Blizanci ove nedelje priželjkuju stabilnu emotivnu vezu, ali će mnogi biti rastrzani između svojih želja i mogućnosti. Oni koji su u vezi ne mogu lako da uspstave skaldan odnos sa partnerom, dok bi slobodni mogli da se zaljube u osobu sa kojim neće odmah moći da ostvare emotivni kontakt.

RAK (22.6. – 22.7.)

Rakovi su ove nedelje skloni flertu i mogu imati uspeha kada su nova poznastva u pitanju, a oni srećniji bi mogli da uđu i u novu vezu. Zauzeti pripadnici znaka sa partnerom će ostvariti mnogo bolji odnos, a komunikacija će bti toplija i iskrenija, pa će i veza ponovo da zablista starim sjajem.

LAV (23.7.- 22.8.)

Lavovi će ove nedelje biti u prilici da ostvaruju mnogo novih kontakata, pa tako mogu da upoznaju osobu koja će im se dopasti, a neki bi mogli sresti i ljubav iz pošlosti sa kojom mogu da obnove vezu. Zauzeti sa partnerom mogu postići dogovor oko starih problema, ili ih konačno rešiti.

DEVICA (23.8. – 22.9.)

Device ove nedelje mogu računati na odličnu atmosferu u svojim vezama, koje će biti ispunjene pozitivnim emocijama i strašću, pa bi ovaj period mogao da unese pozitivnu energiju u ljubavne odnose. Slobodni pripadnici znaka imaće biti više šansi da sretnu pravu osobu za sebe.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Vage ove nedelje osećaju priliv samopouzdanja što će se povoljno odraziti i na odnose koje ostvaruju sa drugim ljudima, pa tako mogu da privuku pažnju neke zanimljive osobe. Zauzeti će osećati kako imaju rešenje za probleme u svojoj vezi, pa će konačno malo više da se potrude oko toga.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Škorpije ove nedelje mogu uživati u ljubavnim šansam koje im se otvaraju na svakom koraku, pa bi mnogi mogli da se zaljube ili započnu novu vezu. Zauzeti pripadnici znaka biće mnogo romatičniji i trudiće se da u svoju vezu unesu više emocija i strasti i tako ponovo ožive svoj ljubavni odnos.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Strelčevi ove nedelje nisu preterano zadovoljni nekom situacijom na prvatnom planu, a mnogi mogu osećati pronmenjiva osećanja prema partneru i očekivaće više pažnje od njega. Slobodni pripadnici znaka priželjkuju neku ozbiljniju vezu, ali u ovom periodu teže uspostavljaju nove kontakte.

JARAC (22.1.- 20.1.)

Jarčevi će se ove nedelje lepo slagati sa partnerom, ljubavni odnos će biti ispunjen pozitivnim emocijama i strastima, pa će mnogi imati osećaj da je sve kao i na početku veze. Slobodni pripadnici znaka biće raspoloženi za nova poznanstva, a nekii bi mogli ozbiljno da se zaljube.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Vodolije su ove nedelje sklone da previše razmišljaju o svom emotivnom životu, neke analiziraju svoju ljubavnu vezu i odnos sa partnerom, dok bi druge mogle da srtenu osobu koja im je nekada značila u prošlosti, a moguće je i obanvljanje stare veze. Mogući su i iznenadni i neobični susreti.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Ribe ove nedelje uživaju u svojoj vezi i sa partnerom oživljajvaju uspavane emocije, a mnoge veze postaju stabilnije i jače. Slobodni pripadnici znaka su zaljubljive priprode i mogu lako da se upuste u novu ljubavnu vezu, ali je isto tako moguć i susret sa nekom osobom iz prošlosti.

conopljanews

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.