5 sigurnih znakova da će vas dečko uskoro šutnuti

Raskidi su često iznenađenje za jednog od partnere i nalikuju udaranju prsta na nozi: niste ga očekivali, momentalno počne da boli kao sam đavo, i osećate se neverovatno glupo što ste sebi uopšte dozvolili da se nađete u situaciji da budete povređeni. Ali šta ako biste znali da se šut-karta sprema i samim tim, mogli da poštedite sebe dela bola?

Moguće je, ako počnete pomno da posmatrate i primećujete znake.

1. On se ponaša kao da ima 15 godina
Ok, ne mislimo bukvalno 15. Ali, ako ste sposobna odrasla žena i vaš dečko ima 15 godina kad su emocije u pitanju, to je podjednako loše. Pritom, to ne znači da on i dalje provodi dane igrajući igrice, ili da živi na smokiju, niti da ne može da zadrži posao zahtevniji od okretanja pljeskavica. Ali, ako ima skoro 30, a i dalje doručkuje čips dok putuje na posao kojim nije zadovoljan, male su šanse da tu ima potencijala za dugotrajnu vezu. Ako ga makar malo pritisnete, sve su šanse da će pući.

2. Odjednom počinje da se druži sa "onim" prijateljima
Znate tip takvih “prijatelja”, njegov drugar "Šone" ili "Mare", onaj koji iza sebe ima pola grada i redovno obilazi klubove. Ukratko oni sa kojima se nije družio retko na početku vaše veze.Kad aktivno počne da se druži sa samcima, to znači da proverava vodu, da želi da mu Šone kaže kako je sjajno biti singl. Dakle vaša veza je u Šonetovim rukama. To je jezivo.

3. Obrisao je svoje naloge na društvenim mrežama
Ovo je znak za crveni alarm. Ako je obrisao sve svoje naloge, može da tvrdi da je to zato što se prijavljuje za posao i mora da sakrije 2000 fotki sa raznih pijančenja. A možda je to zato što se sprema da muva neku drugu.To je genijalan potez. Kad upoznate nekoga u baru, prvi potez vam je da ih izguglate. Dakle, kad ona počne da njuška po njegovom Instagramu, sve su šanse da će videti nekoliko fotki iz teretane, nekoliko loših fotki zalaska sunca i - vas. On ne želi da mu te fotografije kvare šanse kod buduće devojke.

4. Promenio je svoju rutinu
Ako vaš dragi odjednom kreće na dijetu, uči novi jezik ili menja stil oblačenja, sve su šanse da se priprema na još veću promenu. Promenu devojke. Da li to znači da svaki muškarac koji krene na časove plesa hoće da šutne svoju devojku? Apsolutno ne. Ali, može biti znak neke druge muške krize.Kad su u tom periodu svog života, oni žele da menjaju sve, uključujući i duge veze u kojima su. To često vodi do raskida iz potpuno pogrešnih razloga, nakon čega se vraćaju u suzama, ali to raskid ne čini ništa manje bolnim.

5. Mislite da se sprema raskid

Ženska intuicija nije samo preterano upotrebljavan izgovor za špijuniranje, već je i stvarna. Ako mislite da će on raskinuti sa vama, sve su šanse da će se upravo to dogoditi.

Možda deluje kao scena iz serije, ali muškarci su zaista loši u skrivanju svojih namera. Ako on deluje udaljen i hladan, a ne gleda fudbal, verovatno ima neku egzistencijalnu krizu o svom životu i vašem mestu u njemu.

Ponekad, nekim vezama prosto nije suđeno, i to nije ničija krivica. Ako ste u takvoj vezi, onda, iako je neprijatno, shvatićete da je na kraju krajeva, raskid najbolje rešenje za vas.

Nadlanu / T.D.

Pogledajte još