Gobac, Kapičić, Marčelo i Dilan Dog u novom spotu Vibrator u rikverc

Pogledajte kako zombi devojka osvaja poznate junake:

Spot su režirali Milan Todorović(„Mamula“, „Zona mrtvih“) i Vera Sablić. Todorović o saradnji sa bendom kaže:
"Vibrator u rikverc je moj omiljeni domaći bend. Mislim da u vremenima kada šund i kič gospodare, ovo što devojke rade zaslužuje maksimalnu podršku i promociju. Mi smo super sarađivali na mom prvom filmu 'Zona mrtvih', za koji su Vibratorke uradile originalnu pesmu - 'Fitilj', a i njihov prvi spot sam režirao, za pesmu "Porno karaoke", koji je sadržao delove iz 'Zone mrtvih', gde su devojke bile zombiji. Kada sam čuo novu pesmu, koja, pored toga što je apsolutno hitična, govori o jednom urbanom zombiju, znao sam da je vreme da ponovo sarađujemo. Mislim da je spot super ispao, veoma je zabavan, a sadrži sve što volim da vidim na filmu - dobre glumce, prelepe devojke i zombije!"

Spot za „Begbede Wonderbra“ je imao premijeru na MTV-ju 26. januara uveče.

Singl „Begbede Wonderbra“, drugi po redu sa novog albuma „Stereo jezik“, objavila je krajem septembra prošle godine izdavačka kuća Lampshade media, a sada se može pogledati i atraktivna video interpretacija Milana Todorovića i Vere Sablić.

U spotu, uz specijalno pojavljivanje Davora Gopca, glume Stefan Kapičić, Marko Šelić Marčelo, Dušan Mladenović, Aleksandar Đorđević Đole i Stevan Aleksić kao Dilan Dog

Pogledajte još