Ljubavni horoskop za 28. januar

OVAN

Verujete da možete da ubedite jednog Raka koja vam je duže vreme već simpatičan da treba da vam izađe u susret povodom nečega što je za oboje veoma bitno. Bićete spremni na neki ustupak, naročito kada je u pitanju plan koji se odnosi na zajednički put. Moguća je romansa sa nekim koga trenutno smatrate kolegom.

BIK

Ovo bi mogao biti za vas interesantan dan, naročito ako ste dama Bik, volite izazove a dopadaju vam se Lav ili Ovna. Trudite se da se dopadnete nekom ko pokušava da ostvari karijeru u domenu umetnosti ili da na bilo koji način postane javna ličnost. Ako vam se javi Vodolija, verovatno ćete želeti da se sa njom sretnete.

BLIZANCI

Veza sa Škorpjiom ili Jarcem može biti veoma naporna ako ne budete dovoljno prilagodljivi i spremni da učinite ono što se od vas očekuje.Idealni partneri za vas u ovom period su Ovan, Vodolija, Strelac ili neki drugi Blizanac. Nemojte se previše baviti nepotrebnim brigama i rešavanjem tuđih problema, dan je kao stvoren za provod.

RAK

Očekujete poziv od jednog Blizanca ili Lava u vezi sa zajedničkim izlaskom ali nemojte se previše uzdati u njihova obećanja osim ako se ne radi o vezi koja traje duže od dve godine.Trebalo bi da se maksimalno posvetite nečemu što vas ispunjava zadovoljstvom, možda zajedničkom poslu ili hobiju.

LAV

Mesec će vas rasteretiti svojom tranzitom preko vašeg znaka podstaći da pokažete veću dozu komunikativnosti, naročito kada je u pitanju jedan Strelac ili neki Lav. Moguće da ćete potražiti savet Jarca ili Vodolije koji bi mogli da vam daju na znanje da ste doneli pravu odluku kada je u pitanju nastavak veze sa nekim drugim vatrenim znakom.

DEVICA

Dobićete vesti o nekome ko vam je posebno veoma drag a moguće da duže vreme živi u inostranstvu. Moguće da se radi o jednom Raku. Nekome je stalo da vam da na znanje šta oseća prema vama i to će učiniti na način koji će biti pomalo neuobičajen ili staromodan. Vama se dopada jedna romantična i pomalo uzdržana osoba.

VAGA

Ostajete dosledni sebi i pokušavate da nađete izlaz iz problema u razgovoru sa partnerom koji će vam pomoći da mnogo toga sebi razjasnite. Moguće da ćete postići dogovor u vezi sa nečim što vam je trenutno veoma bitno a tiče se odnosa sa nekim koga ste želeli bolje da upoznate. Neko koga smatrate prijateljem, trudi se da vas oraspoloži, na vas gleda drugačijim očima.

ŠKORPIJA

Ne bi trebalo da se preterano opterećujete onim što vam je rekla jedna Vodolija ili neki Strelac a tiče se poznanstva sa osobom koja vam je veoma draga i površno je poznajete. Osećate se spremnim da uđete u novu vezu i verovatno biste uspeli ako biste bili dovoljno uporni. Ne bi trebalo da vršite bilo kakvu vrstu pritiska na Raka ili Lava.

STRELAC

Bilo bi dobro da se sretnete sa nekim vatrenim znakom jer ćete se lepo provesti i verovatno će vam biti prijatno u njihovom društvu. Imate dosta prijatelja koji vam mogu pomoći da se vidite sa osobom koja vam je draga i koja bi mogla postati vaš partner za duži period.

JARAC

Verujete u svoju sposobnost ubeđivanja, posebno kada su u pitanju Bik ili Rak ali sa Lavom ne možete tako lako izaći nakraj. Ima dosta onih koji nisu ni malo ravnodušni prema vama. Ako vam se dopadaju Škorpja ili Vaga, moraćete da taktizirate da biste osvojili njihovu naklonost, naročito ako se radi o osobama koje rade u medijima.

VODOLIJA

Verujete da možete da popravite utisak u očima jednog Lava ili Raka a Jarac može poslužiti kao posrednik između vas i osobe koja vam je draga. Dobićete poziv za izlazak od nekog ko vam je oduvek bio drag, moguće od jednov Ovna ili Strelca.Današnji dan koji je još uvek pod uticajem punog Meseca donosi mnogobrojna uzbuđenja.

RIBE

Nemojte oklevati da se sretnete sa Rakom ili Ribama, naročito ako se radi o nekom koga dobro poznajete i ko bi mogao da vam pomogne da uspete u poslu koji ima veze sa javnošću. Trudite se da nađete način kako da osvojite naklonost jednog Jarca , mada ste svesni već da ste u priličnoj meri osvojili njegovu naklonost.

Izvor: Novosti

Pogledajte još