Prljavi seksi horoskop

Ovan - LAŽOV
Voli da izlazi. Mio. Spontan. Ne treba se zaje*avati sa njim. Erotičan. Smešan. Kad ste u krevetu odvešće vas na sedmo nebo. Ljubi se fantastično. Ekstremno je seksi. Voli duge veze. Glasan. Izaziva ovisnost.

Bik - JEFTINA D*OLJA

Agresivan. Nastran u krevetu. Retko se pronalazi. Voli da bude u dugim vezama. Žestoko se bore za ono što žele. Veoma duhoviti. Poljubac koji se pamti. Najseksipilniji ljudi na svetu.

Blizanci - TROJKA IM JE SREDNJE IME

Ljubavnici, a ne borci, ali svejedno će vas onesvestiti ako im stanete na žulj. Odlični u krevetu. Večito srećni. Glasni. Komunikativni. Vole izlaske. PRAŠTAJU. Neodoljivi. Jednom kad stavi ruke na vas, poželećete da ih nikad ne skine.

Rak - SLATKIŠ
Seksepilni do bola. Čista petica u krevetu! Romantični i brižni. Vrlo kreativni. Potpuno nasumični i ponose se time. Spontani. Neko koga vredi imati uz sebe.

Lav - BOG LJUBAVI

Poljupci, krevet, strast - potrošićete deset pakovanja kondoma i zaboravićete na hranu i piće. Opušteni. Umeju da se zabave. Nepredvidivi i puni ljubavi. Privlačni. Uvek njegova mora da bude zadnja. Najbolji kad ga nađete, najteže da ga zadržite.

Devica - DOMINATRIKS

Dominira u vezi. Seksi. Potpuno ludi u krevetu. Brižni. Inteligentni. Verni. Teško ih je zaboraviti. Ljubav na prvi pogled. Sve što ste ikada želeli.

Vaga - DOSADNI LJUBAVNICI

Veoma lepi. Veoma romantični. Fini prema svima. Belsavi, zabavni i slatki. Imaju svoj jedinstveni seksipil. Neodoljivi, ali - lenji u krevetu. Ako vi nemate ideju, teško da će vam je Vaga dati.

Škorpija - OVISNIK OD SEKSA

Ponekad zlobni. Puni energije. Erotika curi sa njih. Stav im je prijatelju-lako-ćemo. Nakon jedne doze, uvek ćete se vraćati po još, jer ono što ćete od njih dobiti, ne postoji nigde drugde.

Strelac - SEKSI
Spontani i napaljeni frikovi u krevetu. Retko se nalaze. Sjajni u vezama. Sjajni u krevetu. Jesmo već rekli SJAJNI u krevetu? NAJBOLJI.

Jarac - STRASTVENI ZAVODNIK
Vole da se hvale. Drski. Inteligentni. Neodoljivi. Uvek dobiju šta žele. Vole da se šale. Vole da uvek budu prvi u svemu. Posebno u seksu, tako da ga nikad ne zaboravite. Pametni.

Vodolija - RADI TO U VODI
Može im se verovati. Seksi, odlično se ljube. Vole da budu u dugim vezama. Premašiće sva vaša očekivanja. Ako uđete u vodu sa njima, proključaće i oduševiti vas!

Ribe - KAKVO DU*E
Brižne i fine. U centru pažnje. Preterano seksi. Zabavni. Neiscrpan izvor seksualne energije. Fenomenalan smisao za humor. Partner za ceo život. Popularni.

Nadlanu / T.D.

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.