3 zlatna pravila za kombinovanje modnih detalja

Pri odabiru dodataka morate biti jako oprezne jer je jako tanka linija između šika i kiča, između ukusnog i stila a la cirkus.

Pogledajte naš mali vodič i saznajte koja su to 3 zlatna pravila kada je u pitanju kombinovanje nošenje nakita i modnih aksesoara.

1. Nosite samo jedan veliki detalj. Bilo da je to upadljivi kaiš, ogrlica, narukvica ili nešto drugo, ukoliko ih nosite u isto vreme izgledaćete prenatrpano. Ako želite sa skrenete pažnju na svoje lice i dekolte nosite upadljivu ogrlicu, minđuše ili ešarpu. Ukoliko pak želite da istaknete svoj struka ili bokove odlučite se za pojas ili kaiš; narukvice će takođe učiniti da pogled ide prema vašim bokovima. Ako je kosa vaš adut, stavite ukrasnu šnalu ili maramu.

(old_image)

2. Detalji treba da budu uklopljeni sa stilom odeće. Dakle, elegantna odeća elegantni detalji. Ukoliko mešate stilove teško ćete postići harmoniju. Naravno, eksperimentisanje i kršenje je dozvoljeno, ali sve u meri i sve dok se jasno prepoznaje vaš stil i fazon.

3. U proporciji sa telom. Ukoliko ste visoke, možete nositi veću ogrlicu, torbu ili slično. Sitnije devojke treba da biraju manje detalje, u suprotnom možete izgledati kao da oni vas nose.

mogujatosama.rs

Pogledajte još