Noć u Beogradu: Četiri udesa, šestoro povređeno i jedno samoubistvo

Muškarac star oko 62 godine skočio je sa zgrade na uglu ulica Budimska i Venizelosova, izjavila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura i dodala da je poziv upućen u 05.14 časova i da su lekari konstatovali njegovu smrt.

U udesu oko 22.45 časova na uglu ulica Milana Predića i Lale Berberskog dva mladića stara 17 i 18 godina i muškarac star 50 godina zadobili su povrede istezanje vrata, a prevezeni su na VMA, rekla je Macura.

Muškarac star oko 55 godina je u udesu oko 21.10 časova na uglu Bulevara Vojvode Mišića i Ruske ulice zadobio istezanje vrata, a prevezen je na VMA, istakla je portparol Hitne pomoći.

Žena stara oko 46 godina je u udesu oko 20.15 časova na uglu ulica Omladinskih brigada i đorđa Stanojevića zadobila istezanje vrata i povredu grudnog koša i stomaka, a prevezena je u KBC Zemun, kazala je Macura.

Ženska osoba stara oko 16 godina je u udesu oko 19 časova u Bulevaru oslobođenja zadobila povrede glave, kuka, kolena i skočnog zgloba, a prevezena je na VMA, dodala je Macura.

Hitna pomoć je do 06.00 časova obavila 109 intervencija od kojih 19 na javnim mestima, a lekarima su se od hroničnih bolesnika najčešće obraćali astmatičari, precizirala je Macura

Nadlanu / izvor: B92

Pogledajte još