Horoskop za 30. januar

OVAN
POSAO: Uspešni ste ako se bavite poslovima filma, muzike, pozorišta ili se spremate na daleki put preko okeana.
LJUBAV: Ovan u braku mora da istrpi nervozu partnera kako bi i dalje ostao u toj zajednici. Dok slobodni Ovan traži osobu koja radi poslove u državnoj instituciji.
ZDRAVLJE: Alkohol vam ne prija.

BIK
POSAO: Konačno možete da svoj projekat na kome ste dugo radili prodate. Pokušajte da na više mesta ponudite svoje delo jer možda možete dobiti i veću zaradu.
LJUBAV: Dopada vam se osoba iz znaka Ribe a vaš vladar Venera koja se upravo nalazi u tom sazvežđu daje iskrenu i romantičnu ljubav.
ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI
POSAO: Nagli preokret na poslu može da vam se desi jedino uz pomoć Vodolije ili drugog Blizanca. Morate da sarađujete sa zemljama koje su povezane sa morem.
LJUBAV: Previše ste osetljivi na jednog Raka koji zna da bude veoma tajnovit i nepokazuje svoje pravo lice.
ZDRAVLJE: Čuvajte se povreda i podova.

RAK
POSAO: Još uvek ne možete da se odlučite da li da se bavite poslom obarazovanja ili nekim oblikom usluge tipa trgovine. Savet potražite od Škorpije.
LJUBAV: Krijete emocije a to nije dobro jer ćete biti “kažnjeni” samoćom ili ako ste u vezi ili braku partner neće da se otvori već provodi vreme van kuće.
ZDRAVLJE:Problem sa pritiskom

LAV
POSAO: Odlučili ste da komunicirate sa nadređenima iako vam to jako smeta. Moraćete da napravite neke ustupke, kompromise.
LJUBAV: Ako ste slobdoni dobra veza sa Blizanicima a ukoliko ste u braku ili vezi onda je potrebno da se više družite sa prijateljima.
ZDRAVLJE: Cirkulacija.

DEVICA
POSAO: Danas morate posebno da vodite računa da ne napravite neki pogrešan potez kada su dokumenta u pitanju jer imate mogućnosti da potpišete nešto što netreba.
LJUBAV: Slobodne Device se spremaju na put sa partnerom jer nemaju volje i želje da budu u kući.
ZDRAVLJE: Nervoza.

VAGA
POSAO: Vi ste kao vaš opozitni znak skloni poslovima umetnosti samo što vas sreća veća prati. Možete imati dobru zaradu i dobre saradnike.
LJUBAV: Ukoliko ste sami možete računati na dobro druženje sa Vodolijama, Ribama, Strelčevima. Ako ste u braku onda bez većih promena.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

ŠKORPIJA
POSAO: Upornost se isplati samo ako imate neki cilj a vaš cilj je budete autoritet da imate konfor i po mogućstvu dubok novčanik.
LJUBAV: Veza sa Jarcem može biti mračna dosadna naporna jer i jedan i drugi vučete ka pesimizmu.
ZDRAVLJE: Urogenitalni trak osetljiv.

STRELAC
POSAO: Ukoliko se bavite privatnim biznisom trebalo bi da dobijete poziv iz inostranstva a zemlje koje su zanimljive za vas su Amerika, Kanda, Australija.
LJUBAV: Emotivno se vezujete za Blizance ukoliko ste pripadnik mlađe generacije. Strelac u braku ili vezi želi po svaku cenu da obezbedi porodicu a edukacija je najvažnija.
ZDRAVLJE: Osetljivi kukovi.

JARAC
POSAO: Morate da se prilagodite okolini. Iako ste dominantna osoba imate svoje sledbenike ali pazite da ih ne izgubite zbog svoje rigidnosti.
LJUBAV: Ukoliko ste usamljeni idealan partner je osoba rođena u znaku Ribe.
ZDRAVLJE: Pazite na ishranu i višak kilograma.

VODOLIJA
POSAO: Kako ćete da se snađete sa retrogradnim Merkurom na vašem Suncu to samo vi znate. Mogućnost da neki posao koji niste ranije dobili upravo sada dobijete.
LJUBAV: Privlači vas partner koji je finansijski stabilan ali ta osoba neće da otkriva svoj pravi konto.
ZDRAVLJE: Donji deo kičme može da napravi problem pri kretanju.

RIBE
POSAO: Venera u vašem prvom polju daje vam neobičnu lepotu i privlačnost pa ćete imati sreće za poslove koji su lepši i lakši za vas.
LJUBAV: Postoji mogućnost duple veze sa Vagom ili Bikom koji vas obožavaju i žele pored sebe svaki dan.
ZDRAVLJE: Imate pozitivne enegrije u sebi.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.