ZA 60 DANA JE TVOJ Zavedi muškarca iz snova uz pomoć ove tehnike!

0

Autor Blejk Lavak tvrdi da zahvaljujući svojim tehnikama može pomoći svakoj ženi da zavede muškarca iz snova za samo 60 dana.

On tvrdi kako se njegovi saveti baziraju na metodama koje su se više puta dokazale ispravnim. Upravo su te metode zaslužne za to što se kralj Edvard VIII iz ljubavi odrekao trona, kao i što je Bred Pit ostavio Dženifer Aniston zbog Anđeline Džoli.

Neverovatno je koliko je lako privući muškarca iz snova ako koristite pravu tehniku, a toliko lepih i uspešnih žena se muči baš na ovom polju. Umesto što se pitate šta radite pogrešno, bolje se pitajte šta bi trebalo da radite”

On veruje da Anđelinin izgled nema nikakve veze sa tim što je uspela da veže najpoželjnijeg muškarca u Holivudu. Kako kaže, ona se istakla iz mase, preuzela kontrolu i zadržala ga.

Žena ne mora da ima izgled holivudske zvezde, ravan stomak, izbeljene zube i pune usne – ništa od toga nema veze sve dok pratite jednostavna uputstva.”

Knjiga “Own that Guy in 60 Days: A Practical Guide to Love for the 21st Century Woman” je rezultat sedmogodišnjeg istraživanja singl žena. Blejk koji je po zanimanju psiholog pronašao je ovu formula kada je počeo da izlazi nakon što je okončao svoj petnaestogodišnji brak.

Žene su navikle na to da ih muškarci jure, ali prema njegovoj metodi morate da radite sve suprotno tome! On savetuje da budete kontroverzne, platite mu večeru i spavate s njim na prvom sastanku!

Vremena su se promenila, svi smo postali seksualno liberalniji. Žene moraju da budu dobri igrači od prvog dana. Dok se sve ostale povlače i čekaju da ih on pozove vi morate biti aktivni”

Saveti Blejka Lavaka: Kako zavesti muškarca iz snova?

Budite aktivni: Prve se javite, nemojte čekati da vam se on javi ili priča sa vama. Vi ga pozovite na sastanak. Platite mu večeru: Pokažite da imate kontrolu.

Nemojte čekati da se on javi: Čim se vratite sa sastanka napišite mu poruku i zahvalite mu se. Nemojte čekati danima da se on javi.Spavajte s njim na prvom sastanku: Ako dobije ono što želi, biće navučen, savetuje Blejk.

Izvor: zena.tvbest.rs

Foto: Yayimages

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.