PREVARIO TE JE? 8 faza kroz koje moraš proći do potpunog IZLEČENJA

1. BES I TUGA

Red tuge, red besa, red tuge i tako sve vreme. Prvo postavljaš pitanje kako je to mogao da uradi nakon svega, a onda jesi li i ti možda kriva za to. Ne, nisi. Niko ga nije terao na to.

2. BEG OD SVEGA (ČITAJ – NJEGA)

Odjednom shvataš da ne možeš biti blizu njega i da ti je neophodnoš putovanje, daleko od svih i svega, odnosno njega. A ako to nije moguće, apsolutno se slažeš s time da ti trebaju nove cipele i seksi haljina. Ili nekoliko njih.

3. KRIJEŠ SE U MRAČNOJ SOBI

U starim pidžamama i trenerkama, s kutijom sladoleda u rukama i neopranom kosom. Zvuči užasno, ali svaka od nas je prošla tu fazu i to je sasvim normalno, jer ti se jednostavno ne slušaju tuđi "pametni" saveti.

4. ŽELJA ZA PROMENAMA

Nakon dana i dana provedenih na gore opisan način, jedno jutro se budiš, uzbuđena zbog novog početka. Menjaš sliku profila na Facebooku, upisuješ se u teretanu, zoveš frizerku i prijateljice za izlazak.

5. ODLUČNA SI DA KRENEŠ DALJE

Ali, i dalje želiš da te nazove i kaže kako te želi, samo kako bi mu rekla "ne".

6. PONOVO PADAŠ

Možda se to dogodilo, ali nije zadovoljilo tvoja očekivanja ili se nije dogodilo pa si zato tužna. Kako god bilo, i ova nova faza besa i tuge je jedna od stanica na putu prema oporavku. Ako već nisi, nemoj mu poslati poruku, jer da je hteo nešto da preduzme, već bi to I uradio.

7. ŽELIŠ DA BUDEŠ SAMA

Sad napokon shvataš kako je bolje biti solo, nego u lošoj vezi. To je i faza u kojoj ponovno počinješ da primećuješ druge muškarce oko sebe.

8. PREŽIVELA SI

Budiš se I shvataš da sin a dobrom putu. Još se tu i tamo setiš nekih stvari, ali privlačnija ti je pomisao da sve to radiš s nekim drugim. To je u 90 posto slučajeva i faza u kojoj on shvata što je uradio ali, što se tiče tebe – KASNO JE, IZLEČENA SI I NE ŽELIŠ GA!

Izvor: Index.hr


Pogledajte još