Prva fotografija Putinove ćerke

Ova mlada žena raspolaže budžetom od preko milijardu evra, a tamošnji mediji tvrde da njegovo najmlađe dete koristi majčino devojačko prezime i da rukovodi Moskovskim univerzitetom, prenosi Kurir.

Ekaterina Tihonova (28) navodno je jedna od dve Putinove ćerke koja je misterija i za same Ruse jer se o njegove dve kćeri ništa ne zna u javnosti. Ona je akrobatska plesačica, poslovna žena i naučnica.

Ova mlada žena raspolaže budžetom od preko milijardu evra, a tamošnji mediji tvrde da njegovo najmlađe dete koristi majčino devojačko prezime i da rukovodi Moskovskim univerzitetom.

Zanimljivo je i da je Tihonova devojačko prezime Ljudmile, Putinove bivše žene. Tihonova je učestvovala na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu.

Novinar Oleg Kašin smelo tvrdi da žena ima nekoliko lica, a da je jedno od njih - potpredsednica konfederacije Akrobata Rok end Rola. Takođe se bavi plesom i to vrlo uspešno.

Njen rođendan, 31. avgust 1986. godine, poklapa se sa zvaničnim datumom rođenje ćerke Vladimira Putina. Ekaterina je kao ime oca navela “Vladimir” tako da se čini da su nagađanja možda i tačna.

Putin priznaje da ima ćerke Mariju i Ekaterinu, ali su njihovi životi prava misterija celom svetu jer se o njima baš ništa ne zna. Njihovi identiteti su stroga tajna i često se nagađa ko bi one mogle biti.

Pogledajte još