SPALI SEĆANJE NA NJEGA: 5 načina da zaboravite bivšeg

Nije lako, ali ne smeš sebi da dozvoliš scenario iz američkih filmova - da sediš danima sama i plačeš u veliku kutiju sladoleda dok slušaš vašu pesmu. Baci sladoled, glavu gore i prati ove savete!

Daj sebi malo vremena

Odvoj dan da pregledaš sve stare slike, prođeš kroz uspomene i, ono glavno, seti se ZAŠTO ste raskinuli. I sama ćeš zaključiti da ON nije vredan suza.

Okruži se prijateljima

Ljudi koji te vole bez obzira na sve, i koji će ga nemilosrdno ogovarati, a tebe tetošiti, su upravo ono što ti sad treba. Organizuj žensko veče, prespavaj kod prijateljice, spremi večeru za najbliže prijatelje i uživaj u ljubavi kojom će te oni okružiti.

Party time!

Besna si, sve ti smeta, on te više ne voli, i nemaš ideju gde ćeš sa sobom? Sve frustracije će se istopiti kad odeš u neki klub sređena tip-top i počneš da igraš. Em što ćeš izbaciti svu frustraciju sa znojem, em što su sve šanse da ćeš upoznati nekog novog ko će potpuno da izbaci NJEGA iz tvojih misli.

Budi sama svoja dobra vila

Ispuni neku svoju želju. Ako si sanjala da sebi priuštiš SPA dan, uradi to. Ako su te oduvek zanimali časovi plesa, ili jahanja, samo napred! Ne moraš više da brineš o vremenu, tvoj raspored je čist. Da ne pričamo o tome koliko ćeš se bolje osećati kad udovoljiš sebi.

Izbegavaj ga kao kugu

Ne, nije opcija da "slučajno" naletiš na njega čisto da vidiš kako mu ide. Nije opcija ni da ga zovne neka od tvojih drugarica, ni da ga špijuniraš preko fejsa, tvitera, linkedina... Samo skreni sebi misli sa njega.

Budi ono najbolje što možeš da budeš

Počni da vežbaš, šetaj češće, provedi više vremena sa porodicom, posveti se hobiju, ljubimcu, pročitaj sve one knjige koje su te oduvek zanimale... Tako da, ako ga ZAISTA slučajno sretneš, on može samo da se pojede od muke.

Nadlanu / T.D.

Pogledajte još