3 stilska trika koja vam garantuju da ćete izgledati dobro na slikama

Ukoliko želite da uvek izgledate super na fotkama, Emili Karent i Merit Eliot, dve najpoznatije stilistkinje poznatih u Holivudu vas savetuju da se vodite sledećim savetima:

Oblečite se u monohromatskoj paleti

Ovo je jednostavan savet ali omogućuje vam da budete u centru pažnje, pogotovo ako nosite vatrenocrvenu ili modroplavu boju. Kombinacija u jednoj boji (po mogućstvu kostim, haljina, kombinezon ili kaput) daleko sofisticiranije, jednostavnije i šik nego kada nosite cvetni, psihodelični print ili kada miksujete boje u kolorbloking avanturi. Pri tom ima tendenciju da vas sužava na slikama.

Nosite modele savršenog kroja

Izbegavajte da nosite nešto što je za broj veće, što na vama izgleda preveliko ili neuredno. Držite se dobrog kroja. Modela koji vam stoje kao saliveni. A to znači da treba da nosite ukrojene cigaret pantalone ili skinny, crni jeans. Sa ovim modelima ne možete da pogrešite.

Naglasite ramena

Bluza, košulja ili haljina koja ima takav "arhitektonski" kroj s naglašenim ramenima pretenduje da vam ispravi celo telo. Birajte blejzere ili bluze koji imaju oblu liniju ramena, u stilu osamdesetih kada su bile aktuelne naramenice.

cosmopolitan/Nadlanu

Pogledajte još