Nikolija: Ovo je prava istina o meni i Relji!

Pevačica Nikolija Jovanović i njen dečko, frontmen “Elitnih odreda” Relja Popović su, posle višednevnih spekulacija vezano za njenu trudnoću, svoju priču ispričali u zajedničkom intervjuu.

Par je, kako se navodi, uživao u zajedničkom odmoru u Dominikanskoj Republici, a po povratku u Beograd imali su, kako kažu, još više razloga za radost, jer su saznali da je Nikolija u drugom stanju.

"Zbog stresa kome sam izložena poslednjih dana usled neistinite priče o tome da Relja nije otac mog deteta, prinuđena sam da se sa nekim medijima prvi, a nadam se i poslednji put obračunam na sudu", poručuje ćerka Vesne Zmijanac. Nikolija nastavlja:

"Osetljiva sam na tuđe sudbine i svakakve životne situacije koje narušavaju nečiji duševni mir, a moj duševni mir poslednjih dana nije narušen, već je u potpunosti uništen. Uz to su me veoma pogodile priče da sam razmišljala o abortusu. Ne dozvoljavamo da nam stres ugrozi radost zbog prinove". Pevačica je dodala:

"Trudnoća nije senzacija, nego duboka radost onih koji se vole, njihovih porodica i prijatelja". Nadovezao se kratko Relja:

"Ako Bog da, naravno, radovaćemo se neizmerno kada postanemo roditelji".

Hello magazin/Kurir

Pogledajte još