Novi detalji krvavog obračuna: Sestra me prva napala, uhvatila za vrat i počela da guši!

Istražna sudija Ksenija Zorc, kojoj je osumnjičena devojka dovedena u 16 sati, usvojila je zahtev tužilaštva i odredila joj jednomesečni pritovr. Određena je i visina kaucije kojom se može zameniti boravak u zatvoru, a iznosi 100.000 kuna, piše Novi list.

Prema pisanju Novog lista, Sara Grković potpuno se slomila kada je saznala za odluku istražnog sudije. Dajana Grković u međuvremenu je operisana izvan životne je opasnosti i oporavlja se u bolnici.

Okolnosti obračuna bliznakinja još uvijek nisu do kraja razašnjene.

Sestre su živele u dosta teškim uslovima, samo sa majkom. Navodno je Dajana bila dominantnija što je jasno pokazivala i na takav se način i ponašala prema Sari.

Novi list nezvanično saznaje da je Sara u svoju obranu ispričala kako ju je sestra godinama maltretirala, da joj je stalno pisala domaće zadatke i izlazila uvek u susret što god da joj je trebalo i podmetala leđa za nju.

Navodno je te subote upravo Dajana tokom svađe prva nasrnula na Saru, da ju je uhvatila za vrat i počela da gušiti o čemu da postoji i dokaz – modrice na Sarinom vratu, pa čak i posekotina od noža koji je navodno prva dohvatila Dajana. Sara je tada uzvratila sestri, tvrdi osumnjičena. Pravu istinu utvrdiće sud.

Pogledajte još