SEKS stojeći i kako ga izvesti?

Uzmi me u naručje

Kod tog je položaja od bitnog značenja da partnerka ima malo manje kilograma i muškarac malo snažnije ruke, jer položaj od njega zahteva dosta rada. Muškarac se za početak nasloni na zid i partnerku digne u naručje tako da joj zadnjicu podupre dlanovima, odnosno drži je za bedra. Žena pri tome obavije noge oko muškarca, kao prilikom jahanja konja.

Ali kontakt ne sme biti pretesan, jer bi ga tako ometala u pokretima napred nazad. Ako želite odnosno imate toliko snage, možete se odmaknuti od zida i seks u stojećem položaju nastaviti bez da se muškarac naslanja na zid. Vrlo je omiljeni stojeći položaj kod koga je žena naslonjena na zid, a muškarac je pritisne uz njega. Razume se - momci, za vreme posla ne smete zaboraviti na milovanje njenih grudi, što će još više obogatiti vaš erotski događaj. A žene pri tome imaju malo manje slobodne ruke, pa je najbolje da ih koriste za pridržavanje odnosno držanje oko njegovih ramena.

Udruživanje s podizanjem jedne noge

Često se dogodi da nas u nekom od privatnih prostora preplavi nenadana strast i želja za spontanim seksom. Bilo da je to u WC-u ili negde drugde, položaj koji predlažemo je baš pravi. Položaj se izvodi na način da oba partnera stoje telima okrenuti jedan prema drugom, i to tako da oba partnera stoje s telima okrenutim jedan prema drugom tako da se naslone jedno na drugo ili na zid.

Ako je partnerka manja, muškarac skupi noge ili žena stoji na njegovim stopalima i tako olakšaju posao. A u slučaju da je razlika u visini prevelika, takav položaj verovatno ne dolazi u obzir.

Žena digne jednu nogu uz bedro muškarca i tako mu omogući dublje prodiranje i time i veći užitak.

Užitak u savijenom položaju prema napred

Položaj koji više podseća na parenje neke krave, magarca ili slične zverke od žene zahteva puno gipkosti. Izvodi se tako da se žena s istegnutim nogama nagne prema napred i s jednom se rukom podupre na pod, a muškarac u nju prodre sa zadnje strane.

Vrlo je bitno da je pri tome vrlo čvrsto drži, jer bi u protivnom prilikom kretanja napred nazad mogla pasti na nos.

Položaj muškarcu omogućuje duboki prodor i veći nadzor nad pokretima unutra-napolje, a istovremeno ima mogućnost za vreme spomenute aktivnosti milovati i njen klitoris i tako i njoj omogućiti veći užitak.

Izvor: intimatemedicine

Pogledajte još