DIVLJI U KREVETU: Naučite da ga uzbuđujete svojom kosom!

Milujte ga kosom po licu i grudima

Raspuštena kosa je odličan erotski alat za početak predigre. Posebno ako je pažljivo raspustite iz repa ili punđe i ako je malo zabacite glavom.

Znate, onako kako to čine glumice u filmovima. Kada kosa slobodno padne, namestite se iznad partnera i njome ga nežno milujte po licu. Neka je miriše, oseti njen sjaj – ukratko, neka oseti da je onde samo za njega.

Predlažemo da je prethodno operete nekim zaista mirisnim šamponom i da je ne osušite do kraja. Od lica se možete premestiti na partnerove grudi i stomak pa ga stimulisati polako i sa osećajem. Uzmite ga za ruke i položite njegove dlanove u svoju kosu. Neka je miluje, neka bude svestan da je tamo samo za njega i da ste se tako lepo sredili samo zato da ga izludite dodatno.

Zatim ga okrenite na leđa i isto uradite i na drugoj strani njegovog tela. Pođite do zadnjice, preko bedara i opet natrag po leđima. Nežno ga golicajte i polako pripremite za glavno jelo. Kosa može biti i vrlo mokra, dakle takva da vam s nje još kaplje voda. I te kapljice mogu biti vrlo uzbudljive, ako ih budete znale spustiti na prava mesta. Za početakpredlažemo bradavice, a zatim i ostale erogene zone vašeg muškarca.

Dozvolite mu da vas u naletu strasti zgrabi za kosu

Kada mu pružate oralni seks, dozvolite mu da vas zgrabi za kosu i na takav način određuje tempo. Isto učinite i tokom seksa u takozvanom psećem položaju, gde vas u navali strasti može i prilično snažno povući. Ali ne brinite, godiće vam jer ćete osetiti njegovu strast i želju za divljim seksom.

Prilikom oralnog seksa mu možete dozvoliti i to da vas za kosu povuče od penisa i zatim vas opet gurne nazad.

To će mu se svideti, jer će se osećati kao glavni i zaista će uživati. Upravo to da muškarac može ženu zgrabiti za kosu muškarcima napuni ego i učini od njih vrlo divlje i vruće ljubavnike.

Pomoću kose napravite vaginu

Ovaj će vam se predlog možda učiniti malo neobičnim, ali verujte nam da je potpuno jednostavno sprovesti ga i svom partneru dočarati nove užitke. Počnite tako da partnerov penis i testise milujete kosom.

S vremenom budite konkretniji i obmotajte ga kosom i pomoću ruke stimuliišite ga kroz kosu. Neka kosa obmota penis poput kondoma, a vaša ruka neka radi svima poznate masturbacijske kretnje.

Na takav ga način možete dovesti i do orgazma - samo se morate uveriti da vam neće biti neprijatno ako budete imali spermu u kosi.

Još je inventivniji način da pomoću gumice napravite poseban svitak od kose. Recimo tako da kosu zamotate u nekakav kitnjasti zamotuljak, u koji će muškarac moći da umetne svoj penis i gde će ga kosa snažno stegnuti. Tako čak može izvesti simulaciju penetracije i istinski uživati na vrlo poseben i perverzan način.

Izvor: medicine

Pogledajte još