Ko su najpoznatiji nasilnici na srpskoj javnoj sceni

Vest da je voditelj Vlada Stanojević pretukao svoju suprugu, Ana Mariju Žujović šokirala je javnost. Pa nemoguće! Sigurno je neka fora, on je divan dečko i Ana Mariju obožava. Spekulisalo sve do trenutka dok nije rekla da je on pretukao: "Istina je pretukao me je Vladimir. Neću ga tužiti, mislim da mu je ovo najveća kazna."

Nisam Rihanna ali ni ti nisi Cris Brown, a sto je najgore ovo je Srbija, zemlja gde niko ne odgovara za dvoja dela!!!! #stopnasiljunadzenama

Posted by Ana-Marija Zujovic on Tuesday, February 3, 2015

Krajem 2013. godine pevač Adil, pretukao je svoju tadašnju suprugu Anu, ćerku od Džeja Ramadanovskog. Ona se porodila samo dva meseca pre toga. Ana mu to nije oprostila i to je bio kraj njihovog zajedničkog života.

(old_image)

Iako nikada nije potvrđeno, sve češće se govori da Tanju Savić maltretira suprug Dušan. Detalje iz pevačicinog bračnog života, prvi je otkrio njen, sada već bivši prijatelj Bane Đokić.On je rekao kako Tanju suprug zlostavlja i maltretira kao i da se ona njega plaši.

(old_image)

Najnoviji slučaj estradnog nasilja dogodio se pre nekoliko dana, a glavni akter je pevač Amel Ćeman, poznatiji kao Ćemo. Njemu se stavlja na teret da je pesnicama udarao do krvi devojku, čiji identitet nije otkriven. Razlog za nezapamćeno nasilje je, kako se saznaje iz izvora bliskih istrazi, verbalni sukob oko naručivanja pesme.

(old_image)

Njemu se stavlja na teret da je pesnicama udarao do krvi devojku, čciji identitet nije otkriven. Razlog za nezapamćeno nasilje je, kako se saznaje iz izvora bliskih istrazi, verbalni sukob oko naručivanja pesme. - See more at: /pocetna/info/hronika/NASILNIK-CEMO-PESNICAMA-PREBIO-DEVOJKU.a-266369.866.html#sthash.noG6PRDu.dpuf
Pogledajte još