Dnevni horoskop za 04. februar

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Jednom godišnje pun Mesec u Lavu donosi nove mogućnosti u radu sa strancima jer je u konjukciji sa Jupiterom.Imate mnogo veću potrebu za druženjem sa prijateljima, za poveravanjem, za ljubavlju. Ako ste umetnik ili kreativac po svom mentalnom sklopu, danas možete dobiti sajnu ideju.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Naglašeno astrološko polje karijere u kome je Sunce u opoziciji sa punim Mesecom i Jupiterom omogućava vam da budete uspešni, naročito ako vaš posao ima veze sa medijma, umetnošću ili radite u velikoj firmi. Što više kontakata sa ljudima, to ćete više šansi imati da nekome plasirate svoje ideje.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Naglašena je mogućnost da dođete do nekog novca koji vam duguju po osnovu sudskog rešenja, zaostalih isplata ili preko rada sa strancima. Trebalo bi da se za savet u vezi sa bilo kojim problemom obratite ženi, bez obzira da li se radi o članu porodice ili prijateljici.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Spremni ste da rizikujete i da se upustite u posao koji vam se neće isplatiti ako nemate mogućost da ga vi obavite od početka do kraja. Ako bilo koji deo posla prepustite drugima, posebno onima koje ne poznajete dobro, bićete na nekoj vrsti gubitka.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Divan dan za Lavove koji znaju šta žele i koji su spremni da se upuste u nov posao sa strancima. Možete očekivati velike dobitke, igrajte igre na sreću, družite se sa onima koji zrače pozitivnom energijom. Birajte prijatelje rukovođeni intuicijom, izbegnite one koji stalno kukaju nad svojom sudbinom.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Strepite da bi na vašem poslu moglo da krene nešto nizbrdo, da neko namerava da vas prevari, da bi firma u kojoj radite mogla da bude u minusu, samo crne misli. Partnerski odnosi, ljubavni i poslovni su uzrok stresa naročito ako ste predmet kritike.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Dan je odličan za umetnike, za one koji nameravaju da započnu posao u medijima, na filmu, možete sjajno proći na ispitu. Mnogi vam se dive i predstavnici vašeg znaka bez obzira da li su na početku karijere ili na prekretnici, idu put uspeha.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Atmosfera u vašoj kući tj. domu nije sjajna. Neko prema nekome nije iskren ili neko od nekoga potražuje mnogo više ljubavi i pažnje a to mu je uskraćeno. Mnogo nejasnoća u vezi sa novcem, nekretninama, međusobnim odnosima možete vi da razrešite.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Način na koji komunicirate sa okolinom, kolegama, mnogima se dopada i veoma ste omiljeni u društvu. Pokušajte da budete malo praktičniji i manji idealista jer vas tranzit punog Meseca čini egzaltiranim i spremnim da svakome date sve od duše do novca.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Naglašeno astrološko polje posla sa Plutonom u dobrom aspektu sa Venerom i Marsom može vas učiniti prilično energičnim po pitanju novca. Mnogi pokušavaju da saznaju što više o vama, to vam prija, ali gotovo ništa ne činite da biste dali na znanje šta vi osećate.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Ushićeni ste nekim saznanjem, moguće o tome koliko se nekome dopada ideja o kojoj ste već pričali i to je neko ko je poznat ili ko namerava da radi sa vama. I predstavnici vašeg znaka mogu imati uspeha u javnosti ili u poslu koji ima veze sa medijma. Ne oklevajte da se obratite jednom Raku ako vam treba pomoć.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Veoma ste intuitivni i bićete spremni da se upustite u nov posao koji može biti kreativan i veoma interesantan. Dobro se osećate u društvu boema ili umetnika. Ako ste zaposloni u medicinskoj ustanovi, moguć je razgovor o nekom dodatnom angažmanu ili o privatnom poslu.

Conopljanews

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.