JEZIVO: Devojčica (11) rekla majci da ide da lakira nokte, a onda se obesila!

Devojčica N. G. (11) pronađena je obešena u svojoj sobi u porodičnoj kući u selu Zlot kod Bora. Ona je majci rekla da ide da lakira nokte, a kako se dugo nije pojavljivala, ukućani su otišli da provere šta se dešava. Tada su zatekli jeziv prizor – devojčica je visila obešena o gredu na plafonu.

Kako pišu “Novosti”, majka je odmah pokušala da pomogne svojoj ćerki, ali nažalost, nije uspela. Deda i baba su odmah pozvali oca i Hitnu pomoć, čije se ekipe ubrzo stigle. Lekari su mogli samo da konstatuju smrt. Policija je takođe ubrzo stigla na lice mesta.

Informer piše da je otac N.G. projurio automobilom kroz selo nakon što je čuo tragične vesti.

Kasnije smo saznali da su mu javili za ćerkinu smrt, pa je zbog toga tako sumanuto vozio – rekla je komšinica za Informer.

Tetka nastradale devojčice Olivera za Naše novine kaže da ništa nije ukazivalo na to da Nevenu nešto muči.

– Ne znamo šta nas je snašlo. Bila je dobra, vesela i uvek nasmejana devojčica. Ne mogu da shvatim šta je moglo da natera dete da digne ruku na sebe. Da je bar zbog nečega bila tužna i nesrećna, da smo bar nešto primetili, možda smo mogli da joj pomognemo i da sprečimo da dođe do ove tragedije. Sestra mi je izbuzumljena od tuge, ne znam kako će ovo izdržati – izjavila je Olivera za Naše novine.

Informer piše da meštani Zlota tvrde da su se otac i deda N. G. često svađali, jer je starac bio sklon alkoholu.

U osnovnoj školi “Petar Radovanović” za Kurir kažu da je devojčica bila primeran đak.

Nije imala problema s učenjem, razrede je završavala s vrlo dobrim i odličnim uspehom. Mnogo nam je teško. Bila je druželjubiva i uvek je imala mnoštvo drugarica i drugova oko sebe. Nikad se nije žalila na probleme. Ovo nas je stvarno jako potreslo – kažu zu ovoj osnovnoj školi.

Prema nezvaničnim informacijama, devojčica nije ostavila oproštajno pismo. Iz Višeg tužilaštva u Zaječaru stigao je nalog za obdukcijom tela koje je prebačeno na Odeljenje za sudsku medicinu U Boru. Za sada još nije otkriven motiv ove tragedije.

Izvor: telegraf

Pogledajte još