10 znakova da ste potpuno spremni da kažete DA

0

U brak stupite tek onda kada ste sigurni u sebe, svog partnera i osećaje. Ovi pokazatelji pomoći će vam da otkrijte jeste li stvarno spremni za svadbena zvona

1. Osećate se dobro u svojoj koži kao pojedinac, a ne samo u odnosu s vašim partnerom. Da prekinete sutra vezu, bili bi tužni, ali bi se 'dočekali na noge'.

2. Slušate priče svojih prijatelja o neobuzdanim izlascima, i drago vam je što niste 'na tržištu'.

3. Znate da je izgled prolazna stvar. Važnija su vam stajališta vašeg partnera o ozbiljnim životnim stvarima, nego kako izgleda, ima li koji kilogram viška, i nosi li dizajnerske brendove.

4. On nije jedina važna osoba u vašem životu. Imate prijatelje mimo partnera s kojima delite svoju radost i tugu, i na koje se možete osloniti.

5. Kada razmišljate o budućnosti, vaš partner je deo tih planova.

6. Bez problema pričate o finansijama i nemate problema s plaćanjem računa kad vas on izvede.

7. Vaše emocije su čvrsto povezane s vašim partnerom: ne možete biti srećni ako je on utučen ili ga nešto muči, ali vrlo lako postajete raspoloženi ako je on srećan.

8. Prestali ste da analizirate njegovo ponašanje do najsitnijih detalja, ne tražite tajno značenje njegovih SMS poruka, i uvereni ste da vas voli.

9. Podelili ste s njim većinu tajni, izložili ste se njegovoj kritici – i otkrili da pred njim ne morate da glumite. On nikad neće iskoristiti vašu ranjivost.

10. Pričali ste s partnerom o venčanju i deci, i vaša se mišljenja o obe teme podudaraju.
Izvor: zadovoljna

Foto: yayimages

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.