SEKS U KANCELARIJI: Na Fejsbuku sam videla kako me muž vara!(VIDEO)

0

Posetioci bara koji se nalazi u blizini firme zabeležili su seksualni odnos zaposlenih u kancelariji, a taj video-snimak je postao senzacija na internetu

Priča o ljubavnoj aferi sa Novog Zelanda koja je zainteresovala svetsku javnost pre nekoliko dana dobila je svoj nastavak. Dvoje ljubavnika su prevarili svoje partnere u kancelariji, a za to je saznalo mnogo više ljudi nego što su očekivali.

Supruga čoveka sa snimka je saznala da je prevarena zahvaljujući društvenoj mreži Fejsbuk.

Nije imala pojma sve dok na priču nije naišla na Fejsbuku u ponedeljak uveče. To ju je slomilo i ne želi da priča sa njim – rekao je izvor za Nju Zeland Herald.

Atmosfera u osiguravajućem društvu “Marš Ltd” je napeta posle incidenta koji se dogodio u njegovim prostorijama, a za koji se brzo saznalo.

Ostali zaposleni ne žele da se petljaju i samo hoće da nastave sa poslom. Za njih je ovo prilično nadrealna situacija – dodao je izvor.

Da podsetimo, posetioci obližnjeg bara su zabeležili seksualni odnos zaposlenih u kancelariji osiguravajućeg društva, a taj video seksa je postao senzacija na internetu.

Otkriveno je da je muškarac oženjen i da čak ima decu, a da je žena verena. Uprava firma još uvek razmišlja da li da ih kazni ili čak otpusti.

Ne želimo da komentarišemo slučaj. Ne znamo šta će im se dogoditi, a konačnu odluku će doneti firma – rekao je portparol firme.

Pogledajte video koji je zapalio internet:

Izvor: telegraf

Foto: printscreen/youtube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.