SEKS U KANCELARIJI: Na Fejsbuku sam videla kako me muž vara!(VIDEO)

Priča o ljubavnoj aferi sa Novog Zelanda koja je zainteresovala svetsku javnost pre nekoliko dana dobila je svoj nastavak. Dvoje ljubavnika su prevarili svoje partnere u kancelariji, a za to je saznalo mnogo više ljudi nego što su očekivali.

Supruga čoveka sa snimka je saznala da je prevarena zahvaljujući društvenoj mreži Fejsbuk.

- Nije imala pojma sve dok na priču nije naišla na Fejsbuku u ponedeljak uveče. To ju je slomilo i ne želi da priča sa njim - rekao je izvor za Nju Zeland Herald.

Atmosfera u osiguravajućem društvu “Marš Ltd” je napeta posle incidenta koji se dogodio u njegovim prostorijama, a za koji se brzo saznalo.

- Ostali zaposleni ne žele da se petljaju i samo hoće da nastave sa poslom. Za njih je ovo prilično nadrealna situacija - dodao je izvor.

Da podsetimo, posetioci obližnjeg bara su zabeležili seksualni odnos zaposlenih u kancelariji osiguravajućeg društva, a taj video seksa je postao senzacija na internetu.

Otkriveno je da je muškarac oženjen i da čak ima decu, a da je žena verena. Uprava firma još uvek razmišlja da li da ih kazni ili čak otpusti.

- Ne želimo da komentarišemo slučaj. Ne znamo šta će im se dogoditi, a konačnu odluku će doneti firma - rekao je portparol firme.

Pogledajte video koji je zapalio internet:

Izvor: telegraf

Pogledajte još