Valentine's Weekend Special sa Rolandom i Marlon Hoffstadtom u Tjubu

13.02. u petak pred Dan zaljubljenih, kao i 14.02. na Dan zaljubljenih, The Tube je spremio dva gostovanja koja će svakog pravog klabera naterati da se zaputi ka "veselom podrumu u Siminoj".
Valentine's Weekend u Tjubu počinje 13.01. kada u goste dolazi prvi "teškaš" - DJ Rolando a.k.a. Aztec Mystic. U pitanju je jedan od članova čuvene ekipe Detroit Underground Resistance (UR). Ubrzo po ulasku u ovu muzičku organizaciju objavljuje EP "The Knights of the Jaguar" koji postaje komercijalno najuspešniji EP u istoriji UR-a, a singl "The Knights of the Jaguar" ili samo "Jaguar" kako ga većina ljudi zove je postao i do danas je jedna od najvećih himni elektronske muzike. Osim toga poznat je i po trakama Asencion, Aztlan, Mi Raza i drugima. Na ovom vrhunskom techno spektaklu dočekujemo Dan zaljubljenih zajedno u Tjubu, a cena karte će biti 300RSD do 00:30, dok će nakon toga karta koštati 500 RSD. Za domaću podršku će ovo veče biti zaduženi Kid Kimi i Dušan Kačarević.

Narednog dana u tjubu dokazujemo da Ljubav nema kraj! na istoimenoj žurki a posetioci će imati priliku da uživo slušaju još jedno sjajno ime iz sveta elektronske muzike. U pitanju je mladi berlinski DJ i producent, Marlon Hoffstadt, jedna od najvećih up-and-comming zvezda u svetu house i deep-house muzike. Ovaj momak je prvi EP isproducirao i objavio za nemački "Evamore Music" label već sa 17 godina, a kasnije su usledila izdanja za BBE, K7 i napokon Off Recordings. Globalna zvezda postaje nakon njegovog do sada najuspešnijeg hita "Shake That" feat. Dansson. Osim ove, poznat je i po trakama You Make Me Feel, Girl (koju je sa njim radio Steve Bone), zatim Hot Strings na kojoj je ponovo sa njim radio Dansson i drugima. U poslednjem nizu saradnji se izdvaja njegov odnos sa nemačkim DJem i producentom HRRSN, sa kojim je uradio trake Once Again, The Way, Skin and Bone i dr. a remiksovali su zajedno umetnike kao što su Neneh Cherry, Yeah Boy i druge. U Tjub dolazi na Dan zaljubljenih, u subotu 14.02. a domaća podrška će biti Danijel Čehranov i Fakir. Ulaz će koštati 300 RSD do 00:30, dok će nakon toga ulaznica koštati 500 RSD.

Vidimo se za dve nedelje u Tjubu i zapamtite - Ljubav nema kraj!

Pogledajte još