Massimo Savić gost emisije Impuls

Massimo Savić, umetnik jedinstvenog glasa, gostovao je u emisiji Impuls, koju na MTV kanalu premijerno možete da pogledate večeras u 21:30.

Massimo je pričao o svojo bogatoj, 30 godina dugoj karijeri, usponima i padovima, životnoj filozofiji, smislu i značaju muzike. Takođe se osvrnuo njegovo na prijateljstvo sa nedavno preminulim Kemalom Montenom, prisetio se odrastanja i nestašluka koje je pravio dok je živeo širom sveta - od Istre, preko Italije, Australije i Švedske pa nazad do Zagreba, a još je i otkrio čime bi se bavio da nije muzičar.

Publika u Zagrebu i Beogradu imaće priliku da uživo čuje Massima 14. febrauara u Domu sportova, odnosno 20. februara u Sava Centru. Svestrani umetnik nastupa na turneji „Jedan dan ljubavi”, u okviru koje će promovisati predstojeći novi album, kog je nedavno najavio hit singl “Ispod nekog drugog neba”.

U Impulsu ćete još saznaćete i aktuelne vesti iz sveta šoubiza, MTV filmske vesti, a dobićete i uvid u stanje na Domaćici, jedinoj regionalnoj muzičkoj top listi.

Premijera: sredom u 21:30

Repriza četvrtak u 23:30, petak 18:30, subota u 12:10 i nedelja 17:30

Pogledajte još