BRUTALNA LIKVIDACIJA: Ubili ga udarcima šipkom, a onda iskaspili!

0

Drago Mašulović (61), otac bivšeg košarkaša Crvene zvezde Vladimira Mašulovića, nakon ubistva brutalno je iskasapljen, a njegovi udovi potom su spaljeni na mestima gde su odsečeni

Policija i dalje utvrđuje motive ovog zločina, ali i traga za mestom na kojem je Mašulović brutalno ubijen, nakon čega su delovi tela preneti i ostavljeni u njegovom magacinu na Mirijevu.
Mašulović je surovo likvidiran na zasad nepoznatoj lokaciji. Ubijen je udarcima šipkom po glavi. Ubica ili više njih potom su mu najverovatnije brusilicom odsekli noge do kukova, a ruke do ramena. Kako bi zaustavili obilno krvarenje, zapalili su mesta na kojima su odsečeni udovi – kaže izvor Kurira iz istrage.

Monstruozni napadači potom su delove tela stavili u plastične kese i prevezli ih Mašulovićevim „audijem TT“ u magacin podzemne garaže koji je imao u zgradi na Mirijevu.
Kako prijatelji i rodbina od prošlog četvrtka nisu videli Draga, dali su se u potragu za njim. Mašulovićev kum u nedelju je njegove ostatke zatekao u podrumu. Na licu mesta nije bilo krvi, jer je ubica očigledno znao kako da zaustavi krvarenje. Ruke i noge bile su precizno, hirurški odstranjene. Zločinci su ipak ostavili dovoljno tragova koji bi trebalo da pomognu u istrazi i identifikaciji brutalnih ubica – kaže naš sagovornik.
Drago Mašulović je uvek bio naoružan, tvrde njegovi prijatelji.

Za oružje koje je nosio, međutim, nije imao dozvolu ni za držanje ni za nošenje.

Ubica je, najverovatnije, prvo razoružao Mašulovića pa ga onda ubio i odsekao mu i ruke i noge – kaže izvor “Blica”.

Obdukcija
Prvi rezultati obdukcije ukazuju na to da je Mašulović najpre ubijen udarcem tupim predmetom u glavu. Potom mu je ubica isekao ruke i noge.
– Najverovatnije je ubijen palicom ili metalnom šipkom – ukazuju rezultati obdukcije, ali takvi predmeti nisu nađeni u blizini mesta zločina.

Tragovi
Mašulovićev “audi” posle uviđaja preuzela je policija kako bi utvrdila da li u vozilu postoje tragovi koji bi doveli do ubice. U vozilu, prema saznanjima “Blica”, nema vidljivih tragova krvi.

Izvor: kurir/blic

Foto: yayimages

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.