BRUTALNA LIKVIDACIJA: Ubili ga udarcima šipkom, a onda iskaspili!

Policija i dalje utvrđuje motive ovog zločina, ali i traga za mestom na kojem je Mašulović brutalno ubijen, nakon čega su delovi tela preneti i ostavljeni u njegovom magacinu na Mirijevu.
- Mašulović je surovo likvidiran na zasad nepoznatoj lokaciji. Ubijen je udarcima šipkom po glavi. Ubica ili više njih potom su mu najverovatnije brusilicom odsekli noge do kukova, a ruke do ramena. Kako bi zaustavili obilno krvarenje, zapalili su mesta na kojima su odsečeni udovi - kaže izvor Kurira iz istrage.

Monstruozni napadači potom su delove tela stavili u plastične kese i prevezli ih Mašulovićevim „audijem TT“ u magacin podzemne garaže koji je imao u zgradi na Mirijevu.
- Kako prijatelji i rodbina od prošlog četvrtka nisu videli Draga, dali su se u potragu za njim. Mašulovićev kum u nedelju je njegove ostatke zatekao u podrumu. Na licu mesta nije bilo krvi, jer je ubica očigledno znao kako da zaustavi krvarenje. Ruke i noge bile su precizno, hirurški odstranjene. Zločinci su ipak ostavili dovoljno tragova koji bi trebalo da pomognu u istrazi i identifikaciji brutalnih ubica - kaže naš sagovornik.
Drago Mašulović je uvek bio naoružan, tvrde njegovi prijatelji.

Za oružje koje je nosio, međutim, nije imao dozvolu ni za držanje ni za nošenje.

- Ubica je, najverovatnije, prvo razoružao Mašulovića pa ga onda ubio i odsekao mu i ruke i noge - kaže izvor “Blica”.

Obdukcija
Prvi rezultati obdukcije ukazuju na to da je Mašulović najpre ubijen udarcem tupim predmetom u glavu. Potom mu je ubica isekao ruke i noge.
- Najverovatnije je ubijen palicom ili metalnom šipkom - ukazuju rezultati obdukcije, ali takvi predmeti nisu nađeni u blizini mesta zločina.

Tragovi
Mašulovićev “audi” posle uviđaja preuzela je policija kako bi utvrdila da li u vozilu postoje tragovi koji bi doveli do ubice. U vozilu, prema saznanjima “Blica”, nema vidljivih tragova krvi.

Izvor: kurir/blic

Pogledajte još