Deset razloga zbog kojih ne smete da propustite seriju "Crna lista"

Evo razloga zbog kojijh ne smete da je propustite.

1. Ide uporedo sa američkom premijerom

Ako ste među onima koji se celog života žale da "dobre serije ne stižu na našu televiziju dok već ne budu previše stare", bolje bi vam bilo da odmah odete na Pickbox i pogledate rubriku "Hot from USA", gde, zamislite, nove epizode "Crne liste" stižu sa zakašnjenjem od samo 24 sata, koliko ljudima iz Pickboxa
treba da je prevedu i titluju. Manje priče, više gledanja serije.

2. Ima Džejmsa Spajdera

Šta god vi mislili o "Crnoj listi", ne možete poreći da ima genijalnog negativca koji je odlučio da postane dobar... Ali ne baš sasvim dobar. Spajderov lik u seriji, Rejmond Red Redington, ide vam na živce svojom superiornošću, a istovremeno vas gotovo jednako oduševljava svojom genijalnošću. Kad ga ne bi glumio Džejms Spajder, jedan od boljih američkih glumaca uopšte, sigurno ne bi bio tako dobar. Aplaudirajte majstoru!

3. Ima zgodnu junakinju

Glavna junakinja serije, Lizi (glumi je Megan Bun), neiskusna je FBI agentkinja koja nosi traume iz detinjstva i dobre cipele. Briljantna je psihološkinja koja mnogo voli svog zgodnog muža, koji nosi zgodne naočare i veoma je verovatno dvostruki agent. Lizi je verovatno Redova ćerka, ali u to još nismo sigurni. Ili
jesmo? Nismo?

4. Spaja najbolje od najboljih serija u jednu

"Crna lista" je pametna kombinacija onog što je činilo hit serije "24 sata", "Alijas" i poznati film strave "Kad jaganjci utihnu". Prepuna je neočekivanih zaokreta, opasnih zamki i zapetljanih tajni koje se iz epizode u epizodu rešavaju mic po mic. Uf! Napeto i opasno, na trenutke bolno za gledanje.

5. Ima 30 epizoda za gledanje u komadu

Pre nego što počnete da gledate nove epizode koje na Pickboxu idu paralelno sa američkom premijerom, možete da uživate u 30 do sada emitovanih epizoda odjednom. Taman za jedan vikend ili noć, ako ste među onima koji pate od nesanice i zavisnosti od dobrih serija.

(old_image)

6. Ima i Meri-Liuz Parker

Glumica koju obožavate i znate je još od "Trave", u "Crnoj listi" glumi Redovu prvu bivšu ženu (ženio se čovek nekoliko puta, ipak je kriminalni genije, što je privlačno) i jedina je osoba u celoj seriji koja može da utiče na Reda, ali i da ga spusti s njegovog nadmoćnog oblaka. Volimo je!

7. Tom Kin je sladak

Muž glavne junakinje, Tom Kin, kojeg glumi Rajan Egold, praznik je za ženske oči, tvrdi istraživanje sprovedeno po našoj redakciji. Vole ga s brkovima od mleka, u kariranim košuljama, pa čak i u pidžami. Vole ga čak i ako nisu sigurne hoće li izdati Lizi i ne znaju kakav je zapravo lik. To je valjda zbog naočara?

8. Ako ne gledate "Crnu listu", nećete imati prijatelje

Znate onaj trenutak kad ekipa na poslu razgovara o nekoj seriji, a vi nemate pojma o čemu pričaju, pa ne možete da učestvujete, da se smejete, niti da prepričavate zgode glavnih junaka? Nećete valjda da vam se to dogodi i sa "Crnom listom"? Naravno da nećete. Zato imate Pickbox. Gledajte nekoliko epizoda već danas!

9. "Crna lista" je na Pickboxu

To znači da osim "Crne liste" možete da gledate više od 3000 sati raznih hit-serija i filmova, kad god poželite. Recimo, nakon što odgledate "Crnu listu", a još vam se ne spava, pretražite Pickbox i uopšte ne morate da spavate.

10. Zar vam je potreban još jedan razlog?

Mi smo stavili 10 u naslov samo zato što nam je dobro izgledalo. Zapravo nemamo još jedan razlog. Jesmo li vam već rekli da "Crna lista" na Pickboxu ide paralelno s prikazivanjem u Americi?

Pogledajte još