TAJČI OTKRILA TAJNU Zašto je najveća ex-yu zvezda otišla u Ameriku na vrhuncu slave?

Tajči je istakla kako se godinama borila sa depresijom.
- Nekoliko godina je trajala faza depresije. Uz razgovore sa psihoterapeutom, puno sam čitala, okružila sam se ljudima zdrave, čvrste vere i pozitivnih misli. Radila sam na sebi, to je jedino rešenje - priznala je Tajči koja je dala naslutiti da je jedan od razloga preseljenja bila nesrećna ljubav.

- Nesrećne ljubavi se dogode samo onda kada ne poznajemo ljubav prema životu koji nam je dat. Tek kad prihvatimo tu ljubav u sebi, onda možemo srećno voleti i prihvatiti da smo voljeni - kazala je Tajči koja tvrdi kako ju je njen suprug Metju osvojio svojom hrabrošću, čvrstom verom, avanturističkim, kreativnim i totalno slobodnim duhom, kao i poljupcem.

Tajči i njenom suprugu bračni savetnik pomaže da podignu kvalitet braka na viši nivo, a najdragoceniji savet koji je od njega čula jeste da treba menjati sebe jer tako utičemo na promene životnih situacija i odnosa sa ljudima oko nas.

- Promena koju želimo u braku ili svetu mora se prvo dogoditi u nama samima. Naučila sam i odličan način komuniciranja koji se pokazao kao vrlo efikasan u mom braku - tvrdi Tajči koja je kazala i kako je s najboljom prijateljicom iz srednje škole ostala vrlo bliska.

- Imam i nekoliko divnih prijateljstava s fanovima sa kojima sam se posebno zbližila poslednjih nekoliko godina zahvaljujući internetu - kazala je Tajči koja će se nakon duže diskografske pauze ponovo predstaviti publici.

Pogledajte i poslušajte

Izvor: jutarnji.hr/blic

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.