VEZA KOJA JE ŠOKIRALA SRBIJU: Oženiću je čim poraste i kada zakon bude dozvolio!

Zoran P. (34) iz sela Brekovo kod Arilja, koji je svojom ljubavnom vezom sa trinaestogodišnjom devojčicom šokirao celu Srbiju, tvrdi da ni Centar za socijalni rad ni policija ne mogu sprečiti njihovu ljubav.

Iako mu nije dozvoljeno da se venča sa 20 godina mlađom devojčicom, on je ubeđen da će se to desiti čim ona stasa, za godinu ili dve.

Devojčicin otac se ne protivi tome da se ona uda za Zorana, ali kaže da je još mala za to. Ovoj vezi se protivi škola koju devojčica pohađa i Centar za socijalni rad.

Devojčića je svojevoljno otišla da živi sa Zoranom, ali ju je Centar za socijalnio rad vratio kući nakon što je Zoranov otac prijavio slučaj policiji.

Zoranu preti krivična prijava zbog obljube deteta i kazna do 12 godina zatvora, ali on uprkos tome ne odustaje od veze sa devojčicom.

– Niko i ništa nas neće sprečiti da budemo zajedno. Naša ljubav će na kraju pobediti. Možda nam sad ne daju da se venčamo, ali oženiću se njom čim to bude bilo moguće. Za koju godinu kada malo stasa i kada zakon to bude dozvolio – kaže Zoran P., koji bi uskoro mogao da dobije poziv za saslušanje.

U Zoranovu odbranu stao je i devojčicin otac, koji kaže da ne bi imao ništa protiv da se njih dvoje venčaju, ali kad ona malo poraste.

– Kad je ona otišla, zvali su me telefonom i rekli mi da se udala. Ja sam onda rekao da to tako ne može jer je mala. Odmah sledeći dan dete je vraćeno kući, pa smo razgovarali o svemu. Ja tog čoveka neću lično goniti jer je ona pristala dobrovoljno da ode. Ne znam šta će se dešavati , možda se to i završi brakom za nekoliko godina, ko zna – izjavio je njen otac za Informer.

Mišljenja meštana su podeljena. Neki smatraju da je to “skandalozno”, a drugi smatraju da to nije ništa čudno, jer se devojke mlade udaju.

– Zoran je naočit momak, možda su i pogrešili što su je vratili kući. Ako je pobegla sada, može to da učini opet – kažu meštani.

Devojčica je dobar đak, voli da uči i deci je u školi skrenuta pažnja da joj se ne podsmevaju.

– Učinili smo sve što je u našem interesu da zaštitimo dete jer je to u interesu svih. Hvala bogu,događaj koji se dogodio na nju nije ostavio nikakve posledice i sve se vraća u normalno stanje – kažu iz škole u Brekovu.

Izvor:Telegraf.rs / Informer

Pogledajte još