Manijak proganja Andriju Miloševića: Traži policijsku zaštitu

0

Andrija Milošević poslednjih dana, kako kaže, živi u paklu. Njega već neko vreme uznemirava izvesna Izabela, devojka iz Beča, koju je prijavio policiji.

I pored toga, ona ne prestaje da ga zove i šalje mu poruke, a kap koja je prelila čašu i zbog čega je glumac odlučio da progovori je njeno pojavljivanje u jednom nedeljniku u kojem tvrdi da mu je verenica, iako je on već dve godine u vezi s koleginicom Aleksandrom Tomić, prenosi Kurir.

Maltretiranje

– Ta žena laže i ne ostavlja me na miru. Na veliki broj uznemiravajućih poruka i poziva nisam odgovorio, već sam je prijavio policiji. Izložen sam maltretiranju i svakodnevnoj tenziji, koja mi remeti mir. Ona moj život čini nepodnošljivim. Sada u medijima daje lažne izjave o našoj navodnoj veridbi iako me je videla samo tri puta u životu – jednom u pozorištu i dva puta u policiji. Kad je došla u pozorište, nastala je naša fotografija koja stoji na Fejsbuku. U porukama koje sam dao na uvid policiji pretila je da će novinarima ispričati „svoju priču“ i to sada radi – kaže Andrija Milošević.

Andrija kaže da je Izabelu upoznao zbog Fejsbuk prevare u koju je uvučen mimo svoje volje. Naime, na ovoj društvenoj mreži je neko otvorio profil pod njegovim imenom i devojci iz Beča na taj način oteo 20.000 evra i automobil.

Žrtva prevare

– Pre mesec dana sam od Izabele, koja je bila žrtva prevare na Fejsbuku, saznao da su joj preko mog lažnog profila uzeli 20.000 evra i „mercedes“. Došla je u pozorište, našla me i pokazala mi svoju konverzaciju sa osobama koje su se skrivale iza mog imena. Misleći da sam to ja, naivno je slala novac i automobil. Čim mi je to ispričala, odmah sam slučaj prijavio policiji, što je i ona učinila, te se nedvosmisleno dokazalo da ja nemam nikakve veze s tim delom. Ja nemam lični profil na društvenoj mreži. Na Fejsbuku imam samo fan pejdž, verifikovan od strane Fejsbuka koji vodi moj marketinški tim, a ne ja lično. Policija je pronašla počinioce i tužilaštvo je preuzelo dalji tok slučaja. Ali se tu priča nije završila. Gospođa s prebivalištem u Beču, žrtva prevare, nastavlja da me proganja – ispričao je Andrija za Kurir.

Foto: Facebook

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.