Ostalo mi je još samo 100 ORGAZAMA, a onda je SEKS za mene prošlost!

Mladić pod pseudonimom RLS, se obratio onlajn stručnjacima na Daily Mail-u, pošto je obišao sve moguće lekare u nadi da će mu pomoći.

Kako je naveo, njemu je dijagnostifikovan redak poremećaj pri kojem svaka ejakulacija dovodi do stvaranja ožiljačnog, tvrdog, tkiva u njegovom penisu. Stvaranje takvog tkiva će vrlo verovatno dovesti do potpune erektilne disfunkcije u jednom momentu, kada takvo tkivo bude zamenilo svo sunđerasto, koje je neophodno za postizanje erekcije.

Ovaj poremećaj se stručno naziva Idiopatska fibroza sunđerastog tkiva, što znači da se, na još uvek neobjašnjiv način, sunđerasto tkivo pretvara u tvrdo i neporozno ožiljačno.

Nemoguće je zaustaviti ovaj degenerativni proces i niko sa sigurnošću ne može da zna koliko mu je još orgazama ostalo do potpunog izostanka erekcije.

Za one koji ne znaju, sunđerasto tkivo je kao jedna vrsta „rezervoara“ koja se ispunjava krvlju i na taj način dovodi penis do erekcije. Ako njega nema, nema ni erekcije.

Očajan sam! Znam da svaki put kada imam seks, kada ejakuliram, moj organizam iz neobjašnjivih razloga reaguje autoimuno i napada i uništava zdravo tkivo u mom penisu! Verujem da mi je ostalo još oko 100 orgazama do potpunog kraja! - Kaže RLS.

Kako su mu doktori rekli, ovaj poremećaj se naziva i “Pejronijeva bolest”, dešava se muškarcima iznad 40. godina, najčešće je posledica ponavljanja udaraca u tu oblast, raznih i čestih povreda, kao i manjkom testosterona.

Budući da ovaj mladić ne spada ni u jednu od tih kategorija, kako je sam izjavio, lekari su zbunjeni. Jer ova bolest vodi zakrivljenju penisa, bolu pri erekciji, sve do potpunog gubitka iste.

Prošao sam svih pet faza žaljenja, prihvatio sam da me čeka gubitak erekcije, ali još uvek ne znam kako da se nosim sa svim tim. Ne masturbiram i imam seks samo sa jednom ženom već duže. Plašim se da ću imati jutarnje polucije, užasava me sve što je vezano za seks!”

Kada me devojka upita: "Hoćemo li ponovo?” Mene preplavi osećaj panike, oblije me hladan znoj i imam osećaj da ću se ugušiti! - Ščajan je mladić.

I dok RLS pokišava da na netu pronađe i druge muškarce koji pate od ove bolesti, DailyMail je konsultovao stručnjake.

Lekari sa poznatih i cenjenih klinika, koje je konsultovao DailyMail, sumnjaju u njegove tvrdnje: “Malo je verovatno da boluje od ove bolesti, ali i ako je tačno, ejakulacija i orgazam nemaju veze sa erekcijom. Čak i ako dođe do erektilne disfunkcije, on će moći da ejakulira iako nije u erekciji. Ova bolest je inače vrlo retka, gotovo i da ne postoji. Možda se ipak radi o nekom pshičkom ili pak fizičkom oboljenju i ovaj mladić pokušava da to podvede pod ovu retku bolest?”

Izvor: dailymail

Pogledajte još