Komunalci ponovo u akciji: Pretukli čoveka koji ih je slikao?

0

Još jedan sukob komunalne policije i građana se desio danas u Beogradu, kada su napali starijeg muškarca, zato što ih je slikao dok su devojku koja nije imala kartu za prevoz, vukli u obližnji prolaz.

Nakon video snimka kako pripadnici komunalne policije legitimišu i hapse sugrađanku bez Bus Plus karte, reagovanje javnosti ne samo da nije smanjilo ovakve incidente, već je delovalo kao okidač i kod građana i kod pripadnika komunalne policije, pa se svakodnevno dešava da i jedni i drugi budu napadnuti u sve češćim međusobnim sukobima oko karte za prevoz, prenosi portal Srbijadanas, prema informaciji sa društvene mreže Tviter.

Društvene mreže su planule od dojava o nedoličnom ponašanju pripadnika komunalne policije, a sve zbog karte za prevoz od 89 dinara. Sugrađanka koja je videla najnoviji napad, kaže da je reč o starijem muškarcu, koji je pokušao da slika komunalne policajce kako maltretiraju devojku zbog Bus Plusa i odvlače je u haustor. Oni su, kako je ova devojka napisala na Tviteru, napali fizički tog muškarca.

Foto: Printscreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.