NAJVEĆI TV BLAMOVI: Kako su poznati dotakli dno

Samo dva dana nakon epske frke koja se podigla oko fizičkog obračuna na relaciji Žujović-Stanojević, teških reči, suza, molbi i za kraj jednog Nikada mu neću oprostiti, Ana Marija Žujović I Vlada Stanojević su imali javni obračun u Jutarnjem programu televije Pink, i time izgubili i poslednju mrvicu dostojanstva.

Na crtu može da im izađe Jovana Nikolić koja je nakon razvoda od crnogorskog pevača Danijela Alibabića gostovačla u emisji Amidži šou i zaradila titulu Blama godine a bio je tek 16. januar. O To što je ona jela "senviči" postala je glavna fora koja se mesecima vrtela na društvenim mrežama

Mnogi misle da se i dalje se nije desila bolja replika od: "Jedi govna zbog da jedeš govna."

Podsećamo vas da je glumac Sergej Trifunović imao je prvo neprijatno voditeljsko iskustvo sa svojom bivšom cicom Natašom Bekvalac.

Tokom snimanja novogodišnje emisije "Hitorama", Novosađanka se naljutila zbog najave njene pesme "Čistija", koju je izrekao Sergej Trifunović, a ta najava je glasila:

"Znate da se MTV bavi očuvanjem životne sredine i ekologijom, te stoga, u toj kamlanji prvi put na MTV-u Nataša Bekvalac i pesma 'Čistija'". Krenuli su prvi taktovi pesme, ali je Nataša Bekvalac ljutito rekla Sergeju: "Ja neću ovakvu najavu. Jedi govna!". "Zbog?", upitao je Sergej.
"Zbog jedeš govna", odgovorila je Nataša

Pogledajte još