Lane dribla kao Ronaldo

BEOGRAD, 13. oktobra 2009. (Beta) - Medijske spekulacije o prelasku Milana Jovanovića u Valensiju izazvale su veliku pažnju španskih novinara, koji su informacije o fudbaleru Standarda iz Liježa potražili i kod selektora Srbije Radomira Antića.

Šef stručnog štaba srpskog tima je tako, odgovarajući na pitanja novinara dnevnika As, Jovanovićeve driblerske sposobnosti uporedio sa kvalitetima najboljeg fudbalera sveta za prošlu godinu Kristija Ronalda.

Antić je podsetio da odličnu partiju 28-godišnjeg Jovanovića u subotnjoj pobedi nad Rumunijom od 5:0 na kojoj je napadač Standarda postigao dva gola.

"Da je Ronaldo odigrao tako, novine bi zaustavile štampu. Jovanović je veličanstven. U trenerskoj karijeri nisam video takvog driblera. Svestran je, može da postiže golove i da igra u bilo kom velikom timu. Ne sumnjam u njegov uspeh", istakao je Antić.

Mediji su spekulisali i o navodnim interesovanju Milana za Jovanovića. Antić je potvrdio da su za Jovanovićeve usluge zainteresovani timovi iz Italije, ali i Engleske, kao i PSV Ajndhoven.

Pogledajte još