Kilibarda našla dečka koji je viši od nje!

Kada je javnost saznala da su Marija Kilibarda (34) i Vladimir Radmanović (34) u vezi, voditeljka je izjavila da su oni samo prijatelji, a potom je objavila njihovu zajedničku fotografiju na Instagramu. S vremenom je to prijateljstvo preraslo u vezu, ali se par posle izvesnog vremena rastao. Međutim, početkom ove godine emocije su planule ponovo i njih dvoje su obnovili vezu, saznaje „Blic“.

- Marija i Vladimir su prvo bili drugovi, a onda je nešto kliknulo među njima. Bili su zajedno nekoliko meseci, ali nije im išlo. Međutim, kada su se ponovo sreli, odlučili su da daju još jednu šansu ljubavi. Sada su baš zaljubljeni. Marija je posebno srećna što je opet uspela da nađe dečka koji je viši od nje. Nije lako prestići njenih 182 centimetra, a Vladimir je sa svojih dva metra i osam centimetara u velikoj prednosti - kaže za „Blic“ izvor blizak paru.

(old_image)

Marija retko govori o privatnom životu, pa je tako bilo i ovog puta kada smo je pozvali. Na naše insistiranje da nam govori o vezi s košarkašem, ona nije ni potvrdila ni demantovala naša saznanja.

- Nemam komentar - rekla nam je sa osmehom.

Marija se pre Vlade dugo zabavljala sa izvesnim Filipom, a tri godine je provela i s rukometašem Ognjenom Kajganićem.

Pogledajte još