MILF HOROSKOP Kakve su u krevetu starije žene?

OVAN

MILF-ica koja je u podznaku Ovan lako je zapaljiva, ali morate potrefiti prave okidače. Ona će vam pristupiti otvoreno ako vas prepozna kao nekoga ko odgovara njenim potrebama, a za to je potrebno da posedujete osobine jedne Vage, pošto se njena sedma kuća nalazi u Vagi. Dakle morate joj pristupiti na senzualan način. Ne otkrivajte joj sve odjednom, igrajte se s njenom pažnjom. Ako ste u društvu, ne posvećujte joj mnogo više pažnje nego drugima, balansirajte i budite “iznad situacije”, tako ćete je privući.

Kakva je u seksu: Zbog osme kuće u Škorpiji, ona je u seksu spremna na sve, ali to će vam otkriti tek kad vas pusti u svoj krevet. Sklona je svim vrstama dominacije, sve joj može biti privlačno, svi oblici perverzije, ali je bitno da da do toga dođete sa puno takta, jer je u seksu ipak ranjiva i osetljiva, tako da se morate provući kroz ključaonicu da biste dospeli u veliku dvoranu zadovoljstva koja u njoj postoji.

BIK

MILF-ica s podznakom u Biku je veliki hedonista. Voli da uživa u svemu što je vezano za telo i čulnost, dakle u hrani, dodirima i slično. Zbog sedme kuće u Škorpiji, traži partnera sa naglašenim libidom, nekog ko prosto zrači seksualnom energijom, ali ko je, s druge strane, osetljiv i tajanstven. Najlakše ćete je privući tako što ćete joj indirektno dati do znanja kakvo je uživanje čeka s vama. Vaše šale treba da budu u vezi sa seksom i uživanjem, poneka bezobrazna aluzija nije na odmet.

Kakva je u seksu: Zbog osme kuće u Strelcu, ona je u krevetu strastvena toliko da je gotovo nemoguće ispratiti. Ogromna seksualna energija struji kroz njeno telo, voli avanture i iznenađenja u seksu. Potreban jo je veliki prostor u koji bi moglo da stane sve što je spremna da proba, pa će rado probati i seks na otvorenom ili bilo koju drugu avanturu koja podstiče njenu ogromnu seksualnu dinamiku.

BLIZANCI

MILF-ica s podznakom u Blizancima je brza i maštovita, puna ideja, ali je ne drži mesto pa ako želite da je zavedete morate to uraditi dok kod nje traje hemijska reakcija, pod uslovom da ste uspeli da je proizvedete. Zbog sedme kuće u Strelcu ona traži dinamičnog partnera, nekoga ko će da preuzme inicijativu, kreativnog tipa koji će zaokupiti njenu izraženu radoznalost. Ako ste ostvarili bilo kakav kontakt, brzo joj predložite nešto interesantno i pomalo opasno, poput odlaska na rafting, bandži džamping ili nešto što nije tako ekstremno ali je izazovno na neki drugi način, kao na primer, da zajedno uradite nešto kreativno ili plemenito i uzbudljivo, što možete relativno brzo da realizujete.

Kakva je u seksu: Zbog osme kuće u Jarcu ona u seksu ima svoja pravila po kojima sve treba da se odvija. Ipak, voli da istražuje, ali ono što ona hoće i kad ona hoće. Nemojte insistirati na nekim stvarima već samo predlažite, a ona će onda sama preuzeti inicijativu i odvesti vas u zemlju snova. Kreativna je, ali kad je seks u pitanju voli isprobane stvari.

RAK

MILF-ica koja je u podznaku Rak je veoma osećajna i pored nje ćete se osećati kao kod kuće. Sve što vodi ka emotivnoj bliskosti njoj je interesantno, a zbog sedme kuće u Jarcu, voli stabilne partnere. Najlakše ćete je privući ako joj pokažete da ste čvrsti i da pored vas može da se oseća sigurnom.

Kakva je u seksu: Zbog osme kuće u Vodoliji ona je spremna na istraživanje i ako ste prošli fazu emotivnog povezivanja možete da pređete na konkretne stvari. Slobodno joj šaljite vruće SMS-ove ili svoje gole fotografije. Možete predložiti i snimanje, ali samo ako ste već osvojili njeno poverenje. Osećaj slobode je nešto što prati njenu izvedbu u krevetu pa je nemojte sputavati, nego je pustite da ispolji svoju seksualnost kako god hoće.

LAV

MILF-ica koja je u podznaku Lav je vatrena, strastvena i zna šta hoće. Konkretna je i ne voli misteriju i skrivanje. Zbog sedme kuće u Vodoliji traži partnera koji je slobodan, progresivan i kreativan, nekog ko je opušten i otvoren za sve. Ne voli stidljive tipove, zato joj pokažite sebe bez ustezanja ako želite da je zavedete.

Kakva je u seksu: Zbog osme kuće u Ribama ona je u seksu strastvena i nežna i daje se nesputano. Niko drugi neće vam dati sebe takvom silinom kao ona. Uzbuđuje je dodir, naročito po nogama i stopalima.

DEVICA

MILF-ica s podznakom u Devici su emotivno i moralno sputane, inteligentne i perververzne, ali vam to neće tek tako otkriti. Zbog sedme kuće u Ribama, one od partnera traže iskrenost i otvorenost i lako će provaliti ako to nije tako, zato, ako hoćete da ih zavedete, otvorite im dušu, ispričajte im nešto o sebi, neka svoja iskustva, ali nemojte ih opterećivati, to samo treba da bude kapisla da se ona otvori vama, a to će malo potrajati.

Kakva je u seksu: Zbog osme kuće u Ovnu, ona je u seksu impulsivna i, kad joj popuste kočnice, želi da se sve desi odmah i brzo, zato budite spremni i ne propustite priliku, jer to može da bude i na nekoj neuobičajenoj lokaciji, na žurci, koncertu ili nekom sličnom mestu.

VAGA

MILF-ica s podznakom u Vagi je lepa i senzualna, otmena i odmerena. Može izgledati i hladna i distancirana, ali to ne znači da vas odbija. Zbog sedme kuće u Ovnu, traži partnera koji će preuzeti inicijativu, ali će ona nastaviti da vaga i procenjuje situaciju. Treba joj jak pokretač, pa joj će joj se svideti ako delujete opasno, umerena doza straha raspaliće njenu strast.

Kakva je u seksu: Zbog osme kuće u Biku veoma je čulna i senzualna i seks doživljava kao jednu od primarnih potreba. Voli da uživa u krevetu i voli komociju, pa bi njen idealan seks bio u apartmanu hotela s pet zvezdica uz skupu hranu i piće. Ako ne možete to da joj priuštite, budite krativni i pokušajte da napravite sličnu situaciju na bilo koji način, zapamtite samo da treba da se oseća kao kraljica i da je nije lako zadovoljiti, ali ako u tome uspete, biće samo vaša.

ŠKORPIJA

MILF-ica Škorpija u podznaku nije neko s kim se treba igrati. Vrlo je verovatno da je prošla kroz mnoga teška iskustva koja su iskristalisala njenu ličnost i ako oseti da se igrate s njom (čak i ako istripuje), poigraće se ona sa vama. Zbog sedme kuće u Biku, ona traži senzualnog partnera koji će znati kako da je dodirne, koji voli konkretna uživanja i ne zanima ga mnogo njena prošlost i teške emocije.

Kakva je u seksu: Zbog osme kuće u Blizancima ona seks doživljava kao avanturu u kojoj se smenjuju stvarnost i fantazija, voli da priča o seksu, sigurno ima najbolju drugaricu kojoj priča sve što joj se s vama dogodilo prethodne noći, zato joj je veoma važno da seks bude dobar. Nemojte da je razočarate jer će zbog toga da vas izbaci iz zone interesovanja a da toga nećete biti ni svesni.

STRELAC

MILF-ice s podznakom u Strelcu su strastvene i energične, znaju šta hoće i umeju da razdvoje ljubav i strast. Zbog sedme kuće u Blizancima potreban im je maštovit i kreativan partner, brzih misli i vetropiratih osećanja. Voli da se igra i najlakše ćete je zavesti ako odnos pretvorite u dečiju igru.

Kakva je u seksu: Zbog osme kuće u Raku, ona će u seks uneti duboke emocije, ali nemojte to pogrešno shvatiti, jer ih ne mora unositi u ostatak odnosa, ali zato će u krevetu često biti takva. Ako vidite da vam je okrenula emotivnu stranu, znači da hoće seks. Voli dugu predigru, poglede, maženje ljubljenje i slično.

JARAC

MILF-ica s podznakom u Jarcu su tvrdoglaave i svojeglave. Zbog sedme kuće u Raku potreban joj je partner koji će joj pružiti emocije i od odnosa će uvek napraviti neku vrstu braka. Idealna je da je pozovete kod sebe na večeru koju ćete sami spremiti, a ona će vam pomoći i sve će voditi ka tome da se useli kod vas.

Kakva je u seksu: Zbog osme kuće u Lavu ona je u seksu strastvena i konkretna, ne voli igre i zavlačenja, voli čiste emocije i vatrenu izvedbu u kojoj se smenjuju energičnost i nežnost. Nije joj strano da ima seks na otvorenom, na primer na plaži, a možete je pitati i da vam izvede striptiz, ako vas voli dovoljno, verovatno će pristati.

VODOLIJA

MILF-ice s podznakom u Vodoliji su prilično otvorene, progresivne, često s neobičnim idejama. Sedma kuća im je u Lavu i zbog toga traže ponosnog i snažnog partnera. Rado će s vama ići na more ili neko slično sunčano mesto gde ćete se lepo provesti, tako da ćete morati da smislite nešto veliko ako mislite da je zavedete.

Kakva je u seksu: Zbog osme kuće u Devici u seksu je veoma specifična i ima čudne prohteve, nije lako uklopiti se u ulogu kakva je njoj potrebna u krevetu. Najverovatnije voli neke nastranosti poput vezivanja, borbe jastucima, pa čak i neke grubosti. Svakako je uzbuđuje ideja nasilja u seksu.

RIBE

MILF-ice s podznakom u Ribama su velikodušne osobe koje imaju puno razumevanja i empatije za druge. Zbog sedme kuće u Devici traži partnera koji ima stila, pomalo uglađenog i rezervisanog, koji će se istopiti u njenom okeanu osećanja.

Kakva je u seksu: Zbog osme kuće u Vagi, seks za nju ima umetničko-estetsku vrednost. Nikad neće pristati na seks na brzaka negde u nekom ulazu, ne privlači je ta vrsta opasnosti, ali će se vrlo rado preobući u medicinsku sestru i izvesti čitav performans koji vodi ka nezaboravnom seksu.

Telegraf/Nadlanu

Pogledajte još