DRAMA POBEDNIKA ZVEZDA GRANDA: Prodaje sve što ima da bi platio operaciju svoje majke!

0

Pobednik “Zvezda Granda”, Amar Gile Jašarspahić prolazi kroz teške životne trenutke, budući da je njegova majka u bolnici u Istanbulu gde joj je presađen bubreg.

Njegovoj majci Nađi je juče, kako navodi “Kurir”, urađena transplantaciju bubrega u jednoj klinici u Istanbulu i njeno stanje je stabilno. Kako bi prikupio 50.000 evra neophodnih za operaciju, Gile je prodao stan u Tuzli, a budući da Nađu čeka dug opravak u blnici, Jašarspahić će morati da proda i garsonjeru u Beogradu koju je dobio kao nagradu za trijumf u “Zvezdama Granda”.

Pevač koji se već mesec dana nalazi na turneji po Americi, svakodnevno se sa ocem Senedom čuje preko Skajpa i raspituje o majčinom zdravstvenom stanju. Po rečima njegovih prijatelja, Amar je danima bio van sebe od brige jer lekari su jedva uspeli da pronađu donatore za transplantaciju.

Hvala na interesovanju, ali ne bih javno komentarisao zdravlje svoje majke. Mogu samo reći da radim kao crnac da bih joj obezbedio sve u životu, a ako bude trebalo, prodaću sve što imam, samo da njoj bude dobro – izjavio je Jašarspahić.

Foto: Screenshot/Youtube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.