YOTAPHONE i BLACKPHONE konačno u Srbiji!

Oba ova telefona su sad dostupna u Srbiji, premijerno u Vip ponudi.

Yotaphone 2
je elegantan, brz i pouzdan uređaj koji nudi potpunu funkcionalnost Android telefona na oba svoja ekrana. Primarni je prednji AMOLED ekran dijagonale 5 inča u HD rezoluciji 1920 x 1080. Drugi je EPD (Electronic paper display) od 4,7 inča u rezoluciji 960 x 540, smešten na poleđini telefona i uvek je u funkciji.

(old_image)

Na tom ekranu možete normalno čitati e-knjige, odgovarati na poruke, čitati mejlove, primati pozive, i sve bez otključavanja telefona i korišćenja kolor ekrana. Takođe, EPD displej dozvoljava potpunu personalizaciju u izboru pozadine i prikazanih aplikacija. U YotaEnergy režimu baterija traje danima, što je više nego što standardni smartfoni mogu da ponude, i pruža minimum 48h korišćenja.
Yotaphone 2 poseduje
-AMOLED HD ekran od 5 inča
-EPD od 4.7inča
-četvorojezgarni procesor od 2.2 GHz
-8MP kameru sa LED blicem i autofokusom, i prednju od 2.1MP.

Yotaphone 2 je dostupan na 12 mesečnih rata od 2.975 dinara bez kamate, u tarifi Smart 3000.

(old_image)

Blackphone se našao na listi Top 25 izuma u 2014. godini magazina Time. Na prvi pogled izgleda kao običan smartfon, ali je kreiran da bezbedno čuva lične i poslovne podatke korisnika. Pokreće ga PrivatOS, verzija Androida upotpunjena paketom bezbedonosnih aplikacija. Glavna prednost ovog sistema je Silent Suite aplikacija koja korisnicima omogućava da obavljaju glasovne i video pozive, razmenjuju poruke i prebacuju i skladište podatke i kontakte bez bojazni da će im privatnost biti ugrožena. Sve ovo je omogućeno bez gubitka produktivnosti u radu uređaja.

Blackphone je opremljen

-HD IPS ekranom od 4,7 inča
-procesorom sa četiri jezgra jačine 2 GHz
-kamerom od 8 MP

Blackphone je dostupan na 12 mesečnih rata od 2.550 dinara bez kamate, u tarifi Smart 3000.

Nadlanu / izvor: Vip

Pogledajte još