Noć u Beogradu: Pokosio pešaka, pa pobegao

0

Troje pešaka, od kojih je jedan preminuo povređeni su noćas u saobraćajnim nesrećama u Beogradu, saopštila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Macura je ukazala je su u poslednje vreme posebno ugroženi pešaci u Beogradu i navela da je sinoć u 17.46 sati teško povređen pešak na Zrenjaniskom putu, dva-tri kilometara od Padinske skele. Vozač je pobegao sa lica mesta, a muškarac od 65 godina je preminuo od posledica zadobijenih povreda u Urgentnom centru.

Tokom noći, 1.02 sata u ulici Bore Stankovića, kod skretanja za Makiš, teško je povređen još jedan pešak. Muškarac od 41 godine zadobio je višestruke povrede glave i tela i on je hitno prevezen na reanimaciju Urgentnog centra.

U 5.57 sati na Avalskom putu kod osnovne škole u Ripnju povređen je pešak – žena od 50 godina koja sa istegnućem vrata i povrede levog vramena prevezena u Urgentni centar.

Tokom noći registrovano je više tuča u beogradskim klubovima i kafićima pretežno teško alkoholisanih osoba.

Lekari Hitne pomoći intervenisali su tokom noći ukupno 95 puta od kojih 16 na javnom mestu.

Macura je posebno ukazala na veliki broj poziva hroničnih bolesnika, pre svih asmatičara i srednjovečnih Beograđana od 40-45 godina koji su imali bolove u grudima.

Blic

Foto: Nadlanu

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.