PINKOVA ZVEZDA PREŽIVELA PAKAO Zbog pevanja sam oboleo od dijabetesa

Bojan Davidović, takmičar "Pinkovih zvezda", koji je žiri impresionirao izborom zahtevnih pesama, ispričao je kako je neuspeh u pevanju uticao na njegov život. Naime, pevač je pretrpeo stres zbog neuspeha na prijemnom ispitu za muzičku školu i tada ozbiljno ugrozio svoje zdravlje i oboleo od dijabetesa.

"Pripremao sam se za prijemni ispit tri meseca, a ceo život čekao na taj trenutak. Položio sam harmoniku, radovao se maturi i ostalo mi je još da položim pevanje. Na samom prijemnom bio sam zadovoljan svojim pevanjem i siguran da sam položio, šta više, sa ocenom pet. Međutim, dobio sam jedinicu i pao prijemni ispit, a taj trenutak je za mene najveći šok koji sam doživeo u životu, kao i za moju porodicu
", započeo je pevač svoju priču, piše Kurir.

"Nisam mogao da se pomirim sa tim da mi se takav peh dogodio, a moje okruženja me je omalovažavalo i nisam imao nikakvu podršku. Shvatio sam da moram da se priberem i da upišem srednju školu, i tako sam upisao gimnaziju", objašnjava Bojan.

Pošto je upis u školu koju zapravo nije ni želeo da pohađa, samo doprineo njegovom lošem emotivnom stanju, stres je počeo da se odražava na njegovo zdravlje.

"Ubrzo nakon upisa u srednju školu, od stresa je počela da mi opada kosa. Prvo sam primetio da mi ostaje kosa na dlanu kada prođem rukom kroz nju, a vremenom sam shvatio da mi se kosa poprilično proredila. Pored opadanja kosa, imao sam stomačne tegobe na nervnoj bazi i svakodnevno sam imao bolove, zbog čega je moja majka rešila da me odvede na lekarski pregled. Tada sam saznao da bolujem od dijabetesa", rekao je pevač o nastanku njegove bolesti, a ta vest ga je dotukla, prenosi Kurir.

"Plakao sam danima, povukao sam se u sebe i nisam želeo ni sa kim da komuniciram. Počeo sam da odbijam hranu i nikako nisam želeo da primam insulin, ali taj period nije trajao dugo. Pomogao mi je razgovor sa psihologom i edukacija o mojoj bolesti, pa sam ubrzo shvatio da i sa dijabetesom mogu da vodim normalan život", zaključio je takmičar. Bojan je nekoliko meseci kasnije uspeo da upiše muzičku školu i njegov život je krenuo drugim tokom. Sada je apsolvent muzičke akademije, takmičar „Pinkovih zvezda“ i vredno se priprema za baraž u kojem će nastupiti krajem marta.

Pogledajte još