Ana Marija zbog batina ne može na takmičenje!

Kako „Alo!“ saznaje, Žujovićeva je 8. marta u glavnom gradu Finske trebalo da se takmiči na prvenstvu Evrope, ali zbog fizičkih povreda koje ima posle brutalnog prebijanja, prinuđena je da otkaže učešće na takmičenju.

- Ana već treći dan ne trenira, a lekar joj je prepisao strogo mirovanje, jer ima povrede glave. Kako sada stvari stoje, Ana se bar dve nedelje neće vratiti treninzima, zbog čega će morati da otkaže svoje učešće na prvenstvu. Ona se već pomirila sa činjenicom da će zbog povreda ispaštati i njena karijera - govori izvor blizak Žujovićevoj koji nam je takođe otkrio da je ovaj par imao konflikte i u noći kada su se dogovali sa kakvom će pričom izaći u Jutarnjem programu.

- Umalo se nisu ponovo potukli dok su se dogovarali šta će da pričaju na televiziji. Novi fizički obračun sprečio je Damir Handanović, u čijem stanu su se sve dešavalo. Ana se iznervirala kada je videla njegov izveštaj iz policije u kom doslovce stoji: „Gurali smo se i vukli po stanu. Stezala me je i ja sam nju, ali je nisam udario“, i ta njegova izjava je jako naljutila Žujovićevu. Tada mu je zapretila da ako ne kaže ispred kamera da je udario neće se pojaviti u emisiji - završava priču dobro obavešten izvor.

Kako dalje saznajemo, Vladimir se prvo protivio priznanju, plašeći se posledica laganja u policiji i javnog priznanja, ali kada je video da nema kud, morao je da pristane. Cela ova farsa završila se njihovim izlaganjem u Jutarnjem programu, gde su na najgori mogući način ismejali jednu ozbiljnu socijalnu temu - nasilje nad ženama.

Podsećanja radi, u noći između ponedeljka i utorka Vladimir Stanojević pretukao je svoju ženu Anu Mariju Žujović u njenom stanu. Nakon toga izneo je niz laži, želeći da zataška ovaj slučaj, ali mu to nije uspelo.

Volkov ismejao Stanojevića!
Dan pošto je izašla informacija da je Vladimir Stanojević pretukao svoju bivšu ženu Ana Mariju Žujović, oglasio se i Vladimir Volkov. Ruku na srce događaj nije komentarisao, ali je slikovito dočarao šta misli o njegovom delu. Okačio je fotografiju na kojoj ga grli devojka, dok je on stegao pesnice i vilicu, aludirajući na to da devojka treba da se grli, a da fizički obračuni služe za muškarce. Inače, Stanojević ima identičnu sliku i izraz lica, koja je nastala u noći kada je tukao Ana Mariju, samo što umesto devojke njega grli nepoznati muškarac.

Alo

Pogledajte još