Nedeljni ljubavni horoskop (ponedeljak, 09. februar - nedelja, 15. februar)

OVAN (21.3.- 20.4.)

Ovnovi ove nedelje sa partnerom mogu biti u nekom prividnom miru, i mada neće odustajati od svojih stavova, trudiće se da ne bude napetosti u emotivnim odnosima. Slobodni Ovnovi mogu biti skloni preteranoj idealizaciji osobe koja im se dopada, ili mogu da se upuste u tajnu vezu.

BIK (22.4.- 21.5)

Bikovi će ove nedelje imati veću potrebu da provode vreme sa prijateljima preko kojih bi mogli i da upoznaju osobu koja će privući njihovu pažnju, a šanse za novu vezu biće prlično velike. Kod zauzetih Bikova će odnos sa partnerom biti pozitivan i sa više razumevanja.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Blizanci će ove nedelje sa partnerom moći da uspostave pozitivniju komunikaciju, a neki međusobni nesporazumi mogli bi konačno da budu rešeni. Slobodni pripadnici znaka imaće više šansi za nova poznanstva. Nekim Blizancima može da se dopadne osoba koja je već zauzeta.

RAK (22.6. – 22.7.)

Rakovi ove nedelje mogu biti zadovoljniji svojom emotivnom situacijom. Kod zauzetih će odnos sa partnerom dobiti na značaju, a međusobno razumevanje biće bolje. Slobodni pripadnici znaka imaće više šansi da se upuste u neku uzbudljivu ljubavnu vezu.

LAV (23.7.- 22.8.)

Lavovi će ove nedelje uspeti da poboljšaju komunikaciju sa osobom sa kojom su u vezi i moći će da reše nesporazume koji su ih opterećivali u prehodnom periodu. Neki slobodni pripadnici znaka mogli bi da upoznaju zanimljivu osobu preko posla i požele da prodube odnos.

DEVICA (23.8. – 22.9.)

Device ove nedelje mogu biti vrlo zadovoljne razvojem svoje emotivne situacije. Kod zauzetih će odnos sa partnerom biti vrlo emotivn, a u vezi će se osećati veća stabilnost. Slobodni pripadnici znaka mogli bi da se zaljube u neku osobu, ili da započnu novu ljubavnu vezu.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Vage će ove nedelje moći da se opuste na emotivnom planu i sa partnerom uspostave bolju komunikaciju, a međusobni odnosi krenuće u pozitivnom pravcu. Slobodni pripadnici znaka imaće više šansi za nova poznanstva, naročito ako se nađu na nekom putovanju.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Škorpije ove nedelje mogu osećati zadovoljstvo svojom ljubavnom situacijom, bilo da su u vezi, ili da tek pokušavaju da osvoje nekoga. Zauzeti će ponovo da osete privrženost prema osobi sa kojom su u vezi, dok bi slobodni pripadnici znaka mogli da se upuste u novu vezu.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Strelčevi će ove nedelje moći racionalnije da razmišljaju i procene svoju emotivnu situaciju. Nesporazumi koje su neki mogli imati u vezi lakše će se rešiti, a odnos sa partnerom poboljšati. Slobodni pripadnici znaka mogli bi preko posla da upoznaju neku interesantnu osobu.

JARAC (22.1.- 20.1.)

Ove nedelje slobodni Jarčevi će biti raspoloženi za druženje i lakše će ostvarivati kontakte sa osobama koje im se dopadaju, pa bi neki mogli i da započnu novu emotivnu vezu. Zauzeti pripadnici znaka u odnosu sa partnerom imaće više pozitivnih emocija i razumevanja.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Vodolije će ove nedelje početi da sagledavaju stvari oko sebe na realističniji način i biće im mnogo lakše da sa partnerom uspostave normalnu komunikaciju, što će nekima pomoći da reše eventualne nesporazume. Slobodni pripadnici znaka biće otvoreniji za nove kontakte.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Ribe ove nedelje mogu osećati prilčno emotivno zadovoljstvo, jer mnoge mogu ostvariti svoje ljubavne želje, bilo da upoznaju osobu koja im se dopada, ili da započnu novu ljubavnu vezu. Zauzeti pripadnici znaka u vezi će osećati više pozitivnih emocija i stabilnosti.

conopljanews

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.